Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabije kazu da je najveci grijeh slaviti rodjendan..
jako bitna vijest. klixmmet!
naj ljepša vijera u svijetu, naj čišćija vijera na svijetu, jedno stavno najbolja vijera. Kršćani po zahodima ispisuju ime "Isus" onda svoje božije knjige "Biblija" rasbacivaju svugdje po prljavštini smeću itd, kod muslimana toga nema.
dobro ima svugdje zatucani ljudi, samo kažem za religiju a religija nije kriva što takvog naroda ima. Evo uzimam sebe na primjer, nisam pobožan ni blizu koliko moja religija zahtijeva al nebi mi palo na pamet da je pljujem ili neke loše stvari da radim sa svojom božijom knjigom.
mozda nije dala, ali ti si zivi dokaz da i Bog stvara idiote
ajmo se skupit pa im stolice kupit ..
Gledaj dodo samo pisni jednu odmah ti je el fatiha
@h8er_ kući ga vodi ako ti se svidja! Nije ovo prijatnja i ne zelim da mu prijetim jer ja sam prijatelj zivotinja i nikada ne bih jednoj zivotinji na zao ucinio. A zivim za dan kad ce mu sipa na vrata zakucati
Vidi sta su im Turci naucili
@ovcar Kulturu donjeli HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAH To samo POTURICA BLENTAVI MOZE DA KAZE :DDDDDDDDDD
@ovcar idem sada s desnom rukom da jedem svoj rucak, jer mi ljeva pun govana
Koji su ovo sektasi? Sledeci kandidati za ISIL?
Allah ti se smilovao!
vehabije na aparatima a vehabince na vibratorima
po defaultu xD