Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljebljeni protiv neuhljebljenih.
ahhaahahahhaha
autoprevoznik Jeremijatrans hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vise primitivaca i manje zuba odavno nisam vidio na jednom mjestu. juris junacineeeee
jeremija turs hahahahahhahahha nije cak ni tours hhahahahah
Jojj ove vlahadije..pogledaj samo faca !! I da s njima napredujemo u bilo čemu... Samo uporediti slike ovih "ljudi" i ovog skupa, sa onima od prije 7 dana sa otvorenja Ferhadije, i sve ti je jasno!
Zivjela nasa braca Srbi pravoslavne vjere. Dodik Akhbar. Srbi islamske vjeroispovjesti iz Republike Srpske. Turci, Mudzahedini teroristi i CIA agenti mars u Anadoliju.
Slika 10 - Autobus Jeremija-turs hahah ko u Alan Fordu
bas bi bilo imtersantno znati kolko para ovi dodikovi dobise za ovu sramotu u srce evrope
vidi ovome slika Putina hahahaha :D kladim se da ne zna na karti pokazati Rusiju, nabrojati zemlje sa kojima graniči, i pored moskve za koju je čuo ne zna nabrojati još 3 grada u Rusiji, al' zato je slika Putina sa njim...
hahahaha vidi ovog jade na zadnjoj slici
Ne znam za vas ali ja zbog ovog okupljanja imam neizrecivu bol u spolnom organu
Ma nek ste vi Bosnjaci siti, zaposleni i bez problema, samo pljujte po RS i sirotinji bez zuba...Eto mi vam zavidimo na 23% i blagostanju sto vam je Bake obezbijedio...
Bake obezbijedio??? HAHAAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHA
@JedanKrozJedan Ljakse, ironican sam bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li sta pojest i popit i to??
Ja moj Boze bijede, i duhovno i materijalno!
@poker Necu da se zalim dobro me bolnica sponzorise , LP iz Rovinja :)
@poker Nije bas bajno ni u drzavnom sektoru, kad uzmes u obzir koliko si crncio i neprospavanih noci prosao .LP za Rep.Srpsku trenutno iz Rovinja , ali inace iz Tuzle :)
Bolesnijeg naroda od ovog na Klixu nema! Jel ima neko od vas paćenika život, jel izađe u šetnju ili vam se sve svelo na pisanje komentara na bilo koju temu? Meni vas iskreno žao, tužan je to život!
NIGDJE ZASTAVE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE OVO JE ISTO KAO DA GLEDAS NEKE PROTESTE U NEKOJ DRUGOJ DRZAVI SRAMOTA.
Pa za vas to i jeste druga drzava samo sto sami sebe ubjedjujete u neku unitarnost i BiH bez granica...
@SvetaRus POSERI TI SE NA MATER SVOJU JADNU KOJA TE TAKVOG RODI GLUPOG.
Uninstall SNSD Are you sure you want to permanently remove the selected party and all of its components? Yes Uninstalling... Please wait...
vidi robova i ovaca sto je izaslo :)