Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je presmješno!!! Lezihljebovićke iz Gender centra i organizacija poput CURA svoju borbu za ravnopravnost provode samo deklarativnim marševima za prigodne praznike, ne bi li dobili besplatnu reklamu u medijima. Ostatak vremena naravno, ne rade apsolutno ništa, sem lakiranja noktiju, i trošenja budžetskih para za torbice i cipele. Kad su barem reagovale na slučajeve gdje se ugrožavaju prava žena? Kad se žene ponižavaju i diskriminiraju? mjesec dana je po cijeloj BiH stajao plakat Rovinja gdje su žene prikazane kao pijuni na šahovskoj tabli, koje pokreće muška ruka, a nazovifeministice nisu digle glas. Porodiljne naknade u Federaciji BiH ukinute su službenicama zaposlenim u javnim institucijama, nikad ni jedno slovo nije objavljeno kao saopćenje od gorepomenutih ljenština, a o konkretnim potezima da ne govorimo... Ako nam ovakve trebaju donijeti prava i ravnopravsnost nazad u ovu našu državu, uskoro ćemo postati Afganistan
hvala klari cetkin. bez nje i njene generacije, žene moje generacije ne bi mogle ići ni u školu, a kamoli raditi
Osmi mart je najpateticniji praznik koji postoji...u moderno doba kada bi svi trebali da smo jednaki...ako taj \"osmi mart\" nije svaki dan, onda ne treba bit ni tad...prevazidjeno nesto u svakom smislu al eto treba iskoristit povod da i mi ostali saznamo da postoji ta organizacija \"cure\" :)
smijesno ...sve prave cure idu negdje da se provedu.ko moze ovdje kod nas dobro je ko ne moze ide negdje vani sto je jos bolje. gubite vrijeme na glupostima.