Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja, dubioza, frenkie....'ta neće koke, šerif konjević, deen i sl....sretno dita!
Eh dragi moji sugradjani...... mogli smo da budemo najbogatiji u jugoistocnoj Europi a mozda i dalje. Mogli smo imat jake place uz nekadasnje gigantske firme i bit face. Mogli smo sve to da nismo dopustili ratno profiterstvo i ovaj bolesni nacionalizam. Sad truni Mujo, Ranko i Stefane.... trunite sa svojih bijednih 18 KM dnevnice na crno. Jebes nas, povodljive i naivne.
Ranko i Stefan su te palili 4 god. Ne zaboravi nikad...
Danas kupio 3D :))) KUPUJMO DOMAĆE
Zamolila bih sve ljude dobre volje da podijele ovu stranicu i bar na taj način doprinesu buđenju svijesti građana da je sve moguće kad se složni ljudi udruže. To su nam najbolje pokazali složni radnici dite koji su uvidjeli da je to jedini način za uspjeh i da jedino sami sebi mogu pomoći. Ako i vi dijelite ovu ideju i mislite da je moguće Agrokomerc dići iz pepela (oživiti krajiškog diva) PODIJELITE OVU STRANICU - neka proradi Bosanski inat! https://www.facebook.com/DignimoAgrokomerc
Bingo me razocarao. Neki dan kupih lak za lim u Bingu i naplati mi 9KM na kasi, a isti taj lak u Tempu kupovao za 4.95KM. Sto je najgore nisu stavili cijenu i ja ocekivao posto su cijene priblizne kao u Tropiku (Tempu) da ce i tu biti kad ono duplo skuplje, a isti lak. Necu vise kupovati u Bingu osim ako ne moram. A sto se Dite tice njihove proizvode treba kupovati svugdje.
Svaka cast. Tako treba gradjani. Konacno nesto pozitivno.
Ovako treba ući u sve porobljenje i otete fabrike i uspostavitii radničku kontrolu.... Od Albanskog Skadra na Bojani do Mežica u Sloveniji..... Svaka čast Tuzlo, ovo je Husinska buna 21. vijeka... Tlačenje i porobljavanje, neće prestati sve dok potlačeni i porobljeni ne uzmu stvar u svoje ruke.... Živjela socijalistička Internacionala.....Siromašni i potlačeni svih zemalja ujedinite se!!!
Probajte i domace deterdzente OMIX koje sam jednom slucajno uzela i od tada ne prestajem...extra su a jako povoljni 3kg manje od 5 KM! ima u Best i Fisu koliko sam vidjela!!!
Sudeci po komentarima, nije bitna Dita vec Bingo, Ditinih proizvoda ce biti i u malog sitnog trgovca u mahali kojem svaki mjesec klosari obiju kiosk, pa bujrum pomoci covjeku!!! A Bingo ionako, ako ne ove, onda iduce godine, ide Lidlu.
Bingo me razocarao. Neki dan kupih lak za lim u Bingu i naplati mi 9KM na kasi, a isti taj lak u Tempu kupovao za 4.95KM. Sto je najgore nisu stavili cijenu i ja ocekivao posto su cijene priblizne kao u Tropiku (Tempu) da ce i tu biti kad ono duplo skuplje, a isti lak. Necu vise kupovati u Bingu osim ako ne moram. A sto se Dite tice njihove proizvode treba kupovati svugdje.
Eh kad bi se i sarajevska Zora obnovila kupovali bi slatkise taman i kad bi se Sabaheta zvala....pa Sarabon itd ,a pred fabrikom kioks pa onako duture na kilo.....!
Ko je dama na zadnjoj slici... :)
Support vrijedni tuzlaci, čekam da stigne roba u bingo shoping, pa po hemiju, ali domaću.
samo načural bajo moj
kamo sreće da raja počne izbjegavati strane proizvoda i prodavnice stranog kapitala, da se svaki puta kad hoce nesto da kupi dva puta preispita koji proizvod i u kojoj prodavnici ce kupiti od hrane, odjece, tehnike pa do apoteke.
Mi moramo na ovaj način da tretiramo sve domaće proizvođače. Samo tako će doći do novih zapošljavanja i širenja proizvodnih pogona. Ako sami sebi ne pomognemo, niko nam pomoći neće.
ko je ova treba sa zadnje slike, bas je dobra
Džejlana Karaman Pašić.
place li Konzum,aaaaaaa,zatvorio se daBogda
BIT CE DITA OPET ŠAMPION......