U iščekivanju odluke inspekcije
0
Većina građana podržava potez Centrotransa
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, nemojte ni voziti kad ne znate voziti. Najezdom primitivaca u ovaj grad poslije rata sam svašta doživio i vidio. Recimo : trkali se tramvaji pa onaj iza nije mogao zakočiti te se zabio u tramvaj ispred - haj pogodite odakle su vozaći porijeklom a iz BiH nisu. Trola prestiže trolu ? - to samo nepismen čovjek može učiniti a desilo se u Sarajevu u blizini Bosmala opet možete pogađati vozać nije iz BiH porijeklom. Na Dobrinji trola produžila prema aerodromu naravno i ovdije vozać nije iz BiH porijeklom. A revizori su tek posebna prića, sve kreten do kretena, jos uvijek nisu skontali da su u civilizaciju dosli.
Pa preseli se u rajvosu ako vec moras putovati cesto...ha-ya!!
zdrava konkurencija ce dovesti do toga da konacno ugode korisnicima svojih usluga (uz razuman profit) a ne da nas ucjenjuju, poput ove papcine iz Grasa - koji glupson
Potpuno se slažem - jedini pametan komentar. Tako nam je i u politici - svi se hvataju za slamku koja huška mase. Briga Silajdžića za bošnjake, Dodika za srbe, a Čovića za hrvate - oni žele dobro samo sebi. Tako je i ovdje, Centrotrans boli neka stvar za nas i način na koji izlazimo na kraj sa problemima u prijevozu - oni samo žele svoj dio kolača uzimajući naprofitabilnije linije i vrlo je vjerovatno da ako ostanu ubrzo će pokazati pravo lice.
A sta je sa monopolom Centrotransa na autobuskoj stanici, u koju naplacuju ulaz - nevidjeno. A i izgleda bas onako evropski.
breza baš si papak
www.facebook.com Podrzimo Centrotrans!!!
Vi ste seljaci i netrebaju vam bolji busevi ako vam centro da sa klimom i udobnim sjedistima sve ce te pokvariti jer za seljaka nije zvaka.
Treba donjeti zakon kad gras obustavi prijevoz svima podijeliti otkaze a stoku deportovat u sandjak odakle su dosli pa vise je dosta monopola.Stoki podijeliti otkaze i raspisati novi konkurs za radna mjestaJeli se gras zapitao da moze ostati bez 12 linija koje bespravno odrzavaju ? i jeli se zapitao da ce mihajlo krmpotic zavrsiti iza resetaka zbog nepostivanja suda i sudskih presuda i ostali koji su nepostivali sudske presude ? Stari pljackarosima grasa se crno pise jer ce im se oduzeti imovina koju su nelegalno stekli imam podatke iz suda i celnicima grasa se nepise dobro jer se sprema cistka u grasu i velika racija oduzimanja imovine nelegalno stecene.
Nera potpisujem i jos bi dodao da centrotrans mami gradjane sa cjenom od jedne marke za kartu da bi stvorio konfuziju a kasnije ce dici cjene karata mozda ce biti i skuplji od grasa!
e baš zato što me Gras kao građanina ucjenjuje, mogu slobodno obustaviti svoje usluge, pa da vidim onda šta će.
bla,bla ti brate u selo pa nek te vozaju u kolima s kočijom, meni odgovaraju ovi autobusi, posle pakla u GRAS-ovim kantama ja ko čovjek mogu sjesti na udobnu presvučenu stolicu i to za marku!
sdp placa ucenicima srednjih skola da se voze tramvajima i vjestacki prave guzve....
ja podrzavamkonkurenciju ,ali nema smisla da se gradski prevoz vrsi autobisima koji su predvidjeni za duze relacije,,stvarno ne lici ni nasta..tako necemo u evropu sigurno ..a da su grasove karte skupe jesu ...ko da me vozaju po londonu a ne sarajevu
Nisu ni u Centrotransu naivni kako se prave. Moja mjesečna karta iz Breze košta 85KM, dok je karta radnika koji su iz Breze, a rade u Sa, oko 180KM (mjesečno). Zato, naravno, mogu naplaćivati karte 1KM. Nisam protiv toga, ali tu se ide preko naših leđa. Inače, mi koji putujemo iz Breze imamo najgore moguće buseve, ni nalik onima koji sada idu na relaciji Vijećnica-Dobrinja.