Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo su se zayebali!!! To im je kao da 45-te, pređu u četnike...
ili obratno :-)
politika je jedino unosno zanimanje u bosni. bitno je samo pogoditi vagon i stvar je riješena. rizik jeste, ali ako se uspije kašika je tu. sns, hdz i sda su sigurica, ako nema kašike, bit će mrvica.
snsd se raspada posle izbora, to više i ptice na grani znaju! Njih samo drži na okupu vlastiti interes, lopovluk, korupcija i nepotizam.Oni kao opozicija ne mogu funkcionisati!
šta je nepotizam
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Politicar su kao voda. U kakvu god ih posudu ulijes poprime taj oblik.. ;)
Koja li je cifra u pitanju? Otiće Dodi pare na kupovinu glasača.
E ako je ovako jak kadar presao u SNSD onda im vise nema pomoci.
Zbog ideala ili fotelja pitanje je koje se namece...
PRELIVODE
bboli me kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurac,.
Srpski političari su svi isti jer ih sve vodi jedan te isti politički projekat zasnovan na genocidu i uništavanju svega nesrpskog i grčevitom branjenju te pozicije, samo budala može vjerovati srbima.
A hvala bogu budala imamo i viska....
Zasto je onda Dodik, dok je bio debeljko iz opozicije, govorio da je Karadzic mrlja za srpski narod i da bi ga on poslao u Hag, a kad je dosao na vlast kupuje glasove skupljanjem pomoci za odbranu Karadzica i sl... Svima njima puca k**** i za drzavu i narod, samo im je bitna fotelja i pozicija, isto kod Srba, isto kod Bosnjaka ciji predstavnici suruju i nazdravljaju s politicarima koji su otvoreno protiv ove drzave.
sto je mile odrijesio kesu
pocela sezona transfera
pocela sezona transfera zaboravio si reci sezona mafijasa, ubica, siledjija itd.
Ovako su i kod Fahre prelazili bivsi SDA-ovci, koji su prije toga bili u Harisovoj SBiH, u koji su se ukljucili nakon sto su dosli tobe i oslobodili se mrske Komunisticke partije Jugoslavije.
zamjena dresova,politicka klasika