Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoko izaberite ponovo SDA,SDP.... pa opet zovite na proteste izacu moj qurac.
Pa ne bih ni glasao za njih. Ako sad pobijede, onda nešto sa našim narodom nije uredu, ili je štela u pitanju. Treće ne postoji.
Prodaće se naše ovce za 50maraka juče sjedim s par omladinaca po 18godina imaju i stoka nosaju one zastave od SDA deru se,a ne znaju da ih to vodi u propast.Al et čut ćemo večeras šta je bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVI NA IZBORE !!
Nije do demokracija ako se već tako nazivamo.
Pogrešan folder, sorry.
I Z L A Z I NA I Z B O R E !!!!! OODDMMAAHHH !!!!!
Je3o svoju mater ko glasa za SDA.
Ko ponovo glasa za SDA ili SDP a nema direktni interes od njih ne zaslužuje da se naziva čovjekom nego nerazvijenom formom života. Zna se da je kadrovska politika SDA-SDP dovela do toga da mnogi robuju njima i glasaju za njih. Robovima ne zamjeram, jer su stvari. Samo zamjeram slobodnim ljudima..
glasaće nasa stoka maloumna....
Treba glasati za onog krkana iz Breze, sa sloganom : ako budem stio ja ću him!
Valjalo bi da pobijedi Sefer pa idemo na Banja Luku ponovo, ovaj put da završimo to kao treba.
...da ti ne zatreba putovnica? :)
Vrlo kratko : DF
Voljela bih da pobjedi Fahrudin Radoncic samo da narodu pokaze da on ne moze nista ucinit za ovu drzavu. Sa druge strane bih voljela da pobjedi Bakir Izetbegovic da dokaze Fahrudinu da i pored svih njegovih spletki SDA pobjedjuje jer da nama nije SDA i naseg a.r predsjednika Alije mi ne bi smjeli reci da smo muslimani.
da vam nije vaseg Alije jos bi na sve 4 hodali ..
posto ne pripadamo ni jednoj politickoj opciji, niti ideologiji bliskoj nama...neformalna grupa gradjana , nudi 25 glasova za novcanu nadoknadu od 600km ( slikanje pored glasa)....kontakt na ::[email protected] sarajevo
dr dragan čović, hns, hns i hns.
glasala postom
Smrt FEUDALIZMU sloboda narodu!!!
Nadam se da će te svoj glas dati Bakiru Hažiomeroviću čovjek bez dlake na jeziku, Kao što kaže " NEĆEMO DEJTONSKO BLATO, HOĆEMO EU I NATO!"
Bakir H. je plitki, neobrazovani novinar željan publiciteta. Uz to je kleptoman i hronični alkoholičar, ofucani roker, nevjerovatan kiks SDPa je njegova kandidatura, biću šokiran ako dobije i 100 glasova normalnih birača. Pitam se kako ozbiljni intelektualci članovi SDPa nisu uvrijađeni njegovom kandiidaturom. Zar je on najbolje što SDP ima?
Tokmaku jedan. Ocigledno je da imas direktni interes cim njega podrzajes
E ljudi, imam li ja pravo glasati ako trenutno nisam na mjestu prebivališta, tj. nisam u gradu u kojem sam prijavljen?
Što? To mi je nekako diskriminacijski, ako mogu oni u dijaspori glasati, zašto ja ovdje ne bih mogao, pa makar za člana predsjedništva ako ne za ono drugo.
Pošalji svoj JMBG na ovaj broj ako ti dođe poruka da mozes glasati slobodno izađi 091 12 12 12. http://www.klix.ba/vijesti/bih/opci-izbori-2014-provjerite-na-kojem-birackom-mjestu-glasate/141008162
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://sh.st/yFa6h