Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo licemerje ,damo vam drzavu sa kojom niko u BiH nije zadovoljan,a onda traziti odgovornos od BiH politicara.Medjunarodna zajednica je kriva za ovakvo stanje u BiH.
\"U BiH postoji sindrom da drugi preuzmu odgovornosti za odluke umjesto njih i da zbog toga u Evropi smatraju da je to razlog da OHR treba da sto prije bude zatvoren.\" To ste sami krivi jer se igrate dadilja previse sa njima. I izigravate zastitnike. To je kao kod djece, od previse roditeljske brige, nikad ne postanu samostalne i zrele licnosti.
Treba i meni milion dolara...
Pa zašto je onda dolazio to smo znali i bez njega. Nama trenaneko ko misli obrnuto.
Ovaj neće biti ta izmjena sigurno.
Veća reforma nije realna, ali manja jeste. Biće izmjena imena manjeg bh. entiteta.
Sta je Turci? Opet ste ispusili?
Samo ce rato zamjeniti Bosnu za bolje.