Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako padne Zubac,pao je jak Dodikov potporanj.To je i jasan znak skorog Dodikovog pada.
Sad je na redu Bosnjak da bude direktor sipa-e :D
Hoce al u kurcu...politika narandzastog je politika prodaje i nesposobnosti...
Fulan ih kada bi nam kadrove birali po znanju i profesionalnost.............gdje bi nam bio kraj!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve bi mu oprostili,ali hapšenje Semsudinovo(Mehmedović) je bilo previse,dirnuo si Gorane u osinje gnijezdo Sdaovskog kriminala.Zato ti sude,nije zbog protesta
Skupio je on i previše toga zbog čega mu treba sudit , a Boga mi i da ga se osudi ...
Zasto je skupio,zato sto nije zastitio kriminalce iz SDA,od opljackanog i unistenog naroda? Ne bi ga spomenuli,da nije uhapsio Mehmedovica,od tog dana je krenula hajka na njega.
hajde da se kladimo, da ce se naci neka rupa i da ga nece smjenuti!
Zagreb dobio naredbu iz Brisela da Covic vise ne smije stititi Dodika.
Kako se Čovke u zadnje vrijeme ne oglašava, postoji mogućnost da je netko negdje nekome nešto kazao ...!!!
To su tehnicke stvari za koje javnost uopste ne bi trebala i da zna. A oni od toga napravili ko da je pjevac neki.
ja ne znam al ovo je jbo lud zbunjenog, onaj Lukac iz FUPa, za njega se ne zna jel za penzije il nije, jel mu isteko madat nije mu isteko mandat smjenju ju ga svaki dan, onaj Kurtes pjano iz MUPa KS on je dosada slupo vise vozila slizbenih nego ih MUP KS nabavio, do 08,00 pjan provjereno, i na kraju Zubac presidjen lik za propust u sluzbi, pa dobro nam se ISIL ne stacionira kod Fahdove dzamije i razapne satore pored ovkvih rukovodilaca sigurnosnih sluzbi
Ama nemojte čovjeka dirati, baš je super...ništa nije radio ,a mijenjate ga.
Ako bude Bosnjo, znaci Bake ce sad imati u svim bezbjednosnim strukturama svoje ljude.Sad i da kokne nekog nasred ulice pred svjedocima, nece ga uhapsiti.Sad je zasticeniji od medjeda. Svi od sudija, tuzitelja i policije rade za njega.Sta on kaze tako ce i da postupaju. Ne moze ga vise niko uhapsiti i optuziti za nedjela koja je napravio. A nekad ce se i ovi poskidati sa funkcija pa ce i on doci na red.Nikome do zore nije gorjelo.Kad tad.Zivi bili pa vidjeli.
Inchallah
gledajte malo mimohod u Hrvatskoj...da vidis sta je drzava,hebo Zubca
http://sportsport.ba/ino_fudbal/edin-dzeko-novi-igrac-rome/168543
http://s11.postimg.org/s3i53vnvl/Joseph_Ducreux_Imbexvol1.gif
sad ce milokrad polako da priprema aplikaciju za rusko drzavljanstvo i prebacuje pokradene pare u rusiju. kladim se da ce dobit dobar plac za kucu pored onog shupka Poroschenka.... Mada bi ja licno volio da zavrsi u KPD Zenica, pa nek onda Nemanja Guzica Kusturica o njemu napravi istorijski film, kad ovaj izdahne od junackog mu "ustekavanja".
Ispravka samo...nece dobit plac pored Poroschenka nego pored ovog shupka Yanukovychsa. I on je svojevremeno pricao o nacionalizmu, referemdumima, otcjepljennjima, imao ruse iza ledja i krao na veliko.... svaka slicnost sa milokradom je dirljiva :-)))
Koja crna Rusija...drito Majami Florida plac pripremljen stoji..pa uradio je sta je trebao i doveo RS do toga da nemaju kinte i nece se popravit nikad
Neko je na paratima :D Otisla si jednog dana ...nananana
aaa stas sad zubcicu?