Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moramo nabavit 2 kanadera i rijesen problem. Politicarima uskratit primanja da se obezbjede sredstva
Dva protivpozarna kanadera CL-415 ukupno vrijede 62 miliona dolara, a koliko kosta steta nakon pozara svake godine
Il da kazne za primjer ove sto pale!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam za to da se odrzi referendum da li treba gasiti pozar ili ne
Da Manjača gori bila bi drugačija reakcija, ali pošto Leotar gori puca Miloradu neka stvar.
Samo da aerodrom ne izgori!!! Mile Referendum ce popraviti svu ostalu stetu.
Ovdi nema sta goreti ni Zec se nemoze sakriti
toliko smo dno od drzave da cemo uskoro poremetiti zakone fizike i napraviti crnu rupu....
Udjes na ovakav clanak i vidis kako bosnje prosipaju "multi kulti" pricu, i onda skontas da i oni ne misle da je Bosna cijelovita cim zele da drugi dio izgori.
Davno su i oni rekli BIH laku noc, multi kulti je samo provokacija i samaranje mrtvog magarca. Za Bosnjake je RS susjedstvo odavno, prvo zvog ovakvog odnosa ka prirodnim katastrofama koji je van 23% (svrsava se od srece na sve lose sto pogodi Srbe a i Hrvate) a potom jer niko ne dolazi u zu RS da zivi, samo se demagoski prica kako je to bosnjacko dok svi mladi idu i Sarajevo, Tuzlu ili Zenicu. Odavno su oni sebe ogradili u 23% i sve van toga im je toliko strano da je i pozar u Trebinju za njih "nek komsiji crkne krava". E pa komsije ce vam Trebinjci i biti. Takav narod nije bolje ni zasluzio vec da ostane sam u svojoj zatùcanoj ojebini 23%.
@Mickey10 A cime ste to vi pozvali izbjegle Bosnjake da se vrate i u RS-u osjecaju kod kuce? Zastavama Srbije, majicama sa likom Ratka Mladica, skrnavljenjem dzamija i odvrnutom muzikom Baje Malog Knindze na svakom koraku! Usput, zaboravljas od koga vam je stigla prva pomoc kod poplava u maju 2014.g., a vidio sam i koliko vi zalite kad se nesto lose desi Bosnjacima i Hrvatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bog ih upozorava da ne održavaju referendum, to će biti
Kako gase? Sa vrecicama na ledjima :D
Eno bakira sa slaufom 😂😂😂😂😂
Pregrizi jezik i zovi RH da to ugase s jednim air tractorom...kad su dobre OS BiH dobra je i RH u ovoj situaciju
Ko će platiti air-tractor? Ko i prošli put.-niko ?
@kiksi11 neka plati RS valjda jedna kako oni kazu "drzava" ima 100.000kn, jedino Hercegovini se ne naplacuje...nije RH Caritas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma ja... Bolje se zajebavati oko referenduma i ostalih gluposti umjesto da se kupi kanader ili helikopter za gasenje pozara... Svake godine pozari i svake godine isti problemi...
Neće ga ni ugasiti dok ne izgori sve što ima da izgori. Sami nemaju snaga ni opreme, da mole u Federaciji - ne žele, sa Hrvatima nisu u dobrim odnosima...Šta ostaje? Rusi ili nek gori.
cekaj jel to oni brane ove sto ne priznaju drzavu? nek gori stoka oni bi nas sa dragoscu gledali kako gorimo. Pozivaju na drustvenim mrezama na paljenje suma i to alo je moguce oko muslimanskih gradova. Kazu rusi na sve nacine.
nije mi zao niti malo,evo ovako svaki put,sreca pa da ne puse na stranu hrvatske,svaki put nesposobna drzava moli boga da pozar izadje van granica BiH pa da hrvatska gasi,doduse gase hrvati dosta puta i bosnu,nije problem poslat jedan od desetak canadera i air tractora ako je u blizini pozara kakvo jezero,medjutim kad vidim koliko pljucate po hrvatima kad vam pomazu u pozarima i poplavama dabogda vam sve izgorjelo,nek turci i rusi salju pomoč!
Hej, zdravo sirnice, neznam tko te nadoji tolikom mrznjom, zaigrace mecka i pred tvojom kucom. (Sve su pite pitice, a burek je pitac)
@mirsadm54 vi ste me zadojili sa svakodnevnim vrijedjanjem svega hrvatskog!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosnje nas misle zapaliti aahahha