Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za ostale boli Vas đon....
po toj teoriji nema nijednog naroda van matične države, što nije istina, ima u BiH i Hrvata i Srba i to već stoljećima, isto kao što na Kosovu žive Albanci, a tamo nije Albanija...
U Širokom Brijegu neće nikada biti potrebe da se mladi Hrvati isele, u Ljubuškom, Grudama, Žepču, Novom Travniku, Orašju, Mostaru, Stocu, Neumu...ne vjerujem da će za koju deceniju, u slučaju da se nastavi ovaj tempo \"iseljavanja\" Hrvata iz BiH išta promijeniti.
Da li moze OVO biti LOBING za nestanak Bosne i Hercegovine ? Nama je DOSTA vise velikih SRBA I i velikih HRVATA ! SRBI U SRBIJI HRVATI U HRVATSKOJ BOSANCI U BOSNI I HERCEGOVINI ! AKO JE IKO UGROZEN TO SU BOSNJACI U BOSNI I HERCEGOVII OD VELIKOSRBINA I VELIKOHRVATA !
Ma boli me ona stvar za povratkom u Bosnu da kazem iskreno ! Ja sam Hrvat tj.Katolik iz BH i mogu da se vratim kad god hocu u BH.ali necu da se ne lazemo djaba .Neka zivi u BH ko mora i kome je lijepo ! Boli koga dupe gdje cu ja da zivim , zivim u Njemackoj opet i sa Srbima i Muslimanima skupa i sve nas skupa zaboli k.ta za povratkom u Bosnu , mozda za jedno 30god, da i pocnemo da razmisljanmo o tome i to pod uslovom da nebudu ovi bolesni majmuni na vlasti i dalje koji su danas . Do tada sretno Bosno moja i obicu te kratko za vrijeme godisnjeg odmora ! pozdrav Bosancima i komsija okolo ;)
jesi licemjeran cuj odakle ste vi protjerali a sta je sa Hrvatima iz Kaknja,Bugojna,Varesa,Fojnice,Konjica itd itd zato ne jedi vnago kad je burek 3 km
realno, ko želi da živi u džamahiriji...
ma j,eb,e,m im sve , imaju vise prava od svih ostalih , pa dokle vise boze i njihih
Ne shvatam vas koji kazete da ste ugrozeni od strane Bosnjaka . Odakle su to Bosnjaci protjerali bilo koga ? Srpsko Hrvatski politicari su pozivali svoj narod da napuste Sarajevo u ratu i poslije rata . Sjecam se prvo su pravoslavci napustali Sarajevo prije izbijanja sukoba , onda Bobanove izjave i pozivanje katolika da napuste sve BiH institucije i napuste Sarajevo . Bosnjake ste protjerali gdje god ste mogli ( citaj gdje vam nije pruzen otpor ) . Posavina je ispraznjena od katolika od strane Srpske politike , i da bude cudno ni jedan politicar a i vjerski poglavari to ne spominju. Za sve su vam krivi Bosnjaci , .... naravno nisu se dali protjerati iz gradova u koje su se naselili Bosnjaci koje ste vi protjerali iz njihovih prijasnjih prebivalista . Stvorili ste vjestacku migraciju i sada svi placaju cijenu . Bosnjaci su je podobro platili i nece dati ovo sto su krvlju branili . Za katolike savjet , trazite vas dio koji su vam uzeli pravoslavci .
vatikan nek se brine za polozaj katolika u bosni a ne hrvata... pun mi je vise k***ac poistovjecivanja nacije i religije...
Evo ampak ce vas spasiti od mracne sudbine...
sisaj ga muhamede
Duvaj ga papa
Ne znam zašto uopće dozvoljavate komentare na ovu temu
Bosna a i Hercegovina su maticne zemlje svih Hrvata! I onih u BiH i onih u HR i onih u svijetu! To dobro upamti !!!!!
haj pozurite s tim vracanje na svoje, da se carsija malo razrahati a da nam se vrate i prave sarajlije gdje god da su
sto zabrinuti, zbog popova koji vole djecicu ili neceg drugog