Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi don Hareta vrhunskog demagoga, fenomena kojeg ni psihologija ne bi mogla objasniti. Hare ce uskoro dobiti izbore sa parolom: Moramo propasti mirno i dostojanstveno. U pitanju je nas ugled u svijetu. A vecina ovog Bosnjackog naroda ce mu klicati i zdusno ga podrzati.
Mada je Haris za nas jako loša solucija (bolji su ušutkani) pustimo ga nek sastavlja dijelove koje je sam izrezo i potpiso (ima tu još nekih,nije lijepo pričat).Ovo postaje groteska u kojoj smo izgubili ljude,podijelili vlast u kojoj nas niko ne zarezuje 3%,sad gubimo državnu imovinu i ko zna šta još.Paralelno djeluje HaHu Sda priglupa masa,pomućenog mozga od ušičarenog kapitala njihovih Ble-Blekovođa,računajući da će i njih nafaka dohvatiti.Selamaju se na sve strane misleći da bog ne može prepoznati njihovu dvoličnu vizuru.Zato nam i neide ništa kako treba i kako bog zapovjeda.Običan narod je duboko nesretan što vas ima ,to se vidi na svakom koraku.A ove srbe pustite na miru, oni su dovoljan problem sami sebi stotinama godina unazad i time su dovoljno kažnjeni.Samo na njihovim leđima gradite svoj opstanak.Nemojte nas više braniti ni od koga ni od čega.Biće mirna Bosna.
svaka cast Harise.
Hare uvijek si bio i ostao Car!!!!!!
Ti sto patis za prljavim Harijem nosi ga kuci svojoj familiji pa ga uzgajajte dok ne rodi limun iz njega...Sto se mene tice, za nas Bosnjake nema gore solucije od SIlajdzica.
пипо, по курцу ме пипо
Lijepo rečeno,samo sam skeptik da će to ići,Dejton je mnoge stvari\"zakovao\",nažalost ili naradost,kako ko gleda.
Jako lijepo! Samo istrajno!
Jako lijepo! Samo istrajno!
pa Hari ... dovoljno je SAMO da vi i sda glasate PROTIV bilo kakvog prenosa vlasti nad drzavnom imovinom... ona je drzavna i VEC je fakticki uknjizena kao drzavna...jednostavno odbiti svaki pomen o prenosu vlasnistva i rahat patnja.. nemogu stranci prenijeti vlasnistvo bez tebe i tihija.... dakle lopta je kod tebe i tihija...
Jedino pravedno i eticko rjesenje za jednu funkcionalnu drzavu je ukidanje genocidne tvorevine,entitetskih glasanja,USTAV,,jedan Predsjednik,Parlament,Polici ja,Ministarsto,budzet i jedna drzava a ne dvije!DOSTA vise HEGEMONIJE genocidne tvorevine i zavjera i izdaje protiv suverene zemlje BiH-e! Hocemo jednu DEMOKRATSKU FUNKCIONALNU MODERNU DRZAVU za sve gradjane Bosne i Hercegovine! Bosna i Hercegovina je jedina ZEMLJA u Europi gdje su ZIVJELI i BILI ravnopravni svi gradjani koji su zivjeli u njoj i to od pamtivijeka!Jedina zemlja u kojoj su dzamije,sinagoge,katolicke i pravoslavne crkve oduvijek zajedno zivjele u miru i postovanju! ZELIMO da tako i ostane! BiH4EVER!
@Hare_ebem ti deveto koljeno idi vlasima mamuti usta nabijem. Dokle da slusamo izdajnike prljave po portalima bosnjackim idi jedi krmetinu tamo ce ti biti lijepo. H.Silajdzic je politicar No. 1. u Evropi ko ga mrzi moze da pusi karu svome tati.
Hari ,Bosnu nemozes ni ti ,ni Dodik,ni PIC ni bilo ko drugi unistiti.Ko god je unistavao Bosnu ,unistio je sebe.Kako ovo sto kazem , mnogim izgleda glupo.Neka, vidjecemo za petnaest (15) godina.Zivi bili pa vidjeli.!!! Sto vise hableka je napada, Bosna ce biti bolja.
Aferim Harise i PODRSKA za sve sto si naveo danas!NE PRISTAT na sve sto si izjasnio jer genocidasi JEDVA cekaju raspodjelu drzavne imovine da bi se mogli odcijepit od nase suverene i hiljadite stare drzave Bosne i Hercegovine,zemlje nasih pradjedova!I nikak ama bas nikak pristat na Dayton2 jer meni ovo sve lici na jedan mini paketic u KORIST GENOCIDNE TVOREVINE! USTAJ Bosno i Hercegovino i nedaj svoje! BiH4EVER!
TREBALI BI BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!