Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:(. Do prije par godina smo im mi bošnjaci pravili djecu. PU ti **bem vantjelesnu oplodnju ostadoh bez musterija. Pravili im turci pa bosnjaci, a sad doktori. Toliko o slavnim Servima
Ko mi je tata??
Čuo sam da od krmadi uzimaju spermu
veci je ovo dokaz od bilo koje istorije i genetskih ispitivanja koja povezuju srbe sa turcima, irancima i kome sve ne... KOD PRAVOG BOSANCA NEMA DA NEMERE!!! Nesmije nam ni rodjena zena ledja okreuti na pola minute, inace ostade trudna... KUKUUUU BRUKE :-)
veju veju geleri pam po staklu sara stizu novi c.e.t.n.i.c.i nestalo im para
sto nisu dosle u federaciju da ih mi tjelesnom oplodnjom oplodimo.
nema se tu sta komentarisati, sto ste dozvolili komentare?