Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreteni! Nema smisla dirati bogomolje, koje su namjenjene ispunjavanju religijskih obaveza. P.S. U gornjem izlaganju, izuzimam pravoslavne crkvu na Budaku iznad Memorijalnog centra Potočari, znamo čemu ona služi..
Cemu sluze 103 dzamije u sarajevu sa velikom tendencijom izgradnje novih ?
@mojteganjaokopanja Za obavljanje vjerskih obaveza. Ne zaboravi za broj džamija u Sarajevu vezati i broj stanovnika muslimanske vjeroispovjesti..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sramota
SAMO trujete DJECU i narod OVIM USRANIM izvjestajima NIJE ni cudo sto se narod mrzi fujjjjj ja drzave
Nista nije dokazano. Mozda su i sami polupali da dobiju medijsku paznju i donacije. Ne vjerujem da je bilo koji Bosanski patriota u stanju uciniti nesto o trosku BiH.
ALLAHU EKBER
A kolko su cetnici Dzamija u Bosni srusili to niko ne zeli da prica HA,i ustase su to radili,i u srbij zapalili Dzamiju, ovo je pamti pa vrati nista vise, Mi smo Muslimani zato nas i mrze,evo mrzicemo I MI njih.
Sramotno djelo! Ovo je još jedna u nizu depresivnih vijesti i samo tonemo još niže. Ateista sam, ali poštujem bogomolje i nikada ne bih mogao ovo uraditi ne znam ti kome. Kako bi bilo lijepo da se osobe otrovane mržnjom mogu odvojiti od nas i neka se liječe skupa, a da pošten svijet nastaviti živjeti normalno i civilizirano.
SRAMOTA!!! Sami sebe mrzimo, zalosno
Novinari 20 godina pisu odvratne textove. Mi godinama na portalima radimo to isto. Od koga su te osobe imale nauciti nesto korisno,plemenito? Kupimo prvu igracku djetetu i to je plasticni pistolj ili slicno i tu se zavrsava nase vaspitanje. Ako nam se pozali da ga je vrsnjak udario mi ga roditeljski savjetujemo: Uzmi kamen pa mu razbij glavu! Odvedemo ga na utakmicu da vidi kako se treba ponasati, a nemamo vremena da sjednemo i procitamo mu neku pricu,knjigu. Da ne govorim da odvedemo djecu u muzej,djecje pozoriste i sl. To je naravno skola duzna!! I kada odrastu sta da rade. ? Isto sto i mi.
Lijepo rečeno.
Da te bude sramota kad ovo vidis! :-(
I u Srbiji su nedavno zapalili Bajrakli dzamiju pa su krivci oslobodjeni. U Hrvatskoj, tacnije u Rijeci su bili obili dzamiju, porazbijali prozore itd pa niko nije proglasen krivim. I sada za ovu zenicku crkvu mislim da je princip bio "pamti pa vrati" al et. BOGOMOLJE NISU NISTA KRIVE!
Pogledam ti nick, i odmah znam kakva si ti osoba!
Pogledam ti nick, i odmah znam kakva si ti osoba!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
kud je nisu demolirali..
kretencino jedna
a što ? ima li dobar razlog za to?
ma polupo staklarov sin
Krajnje vrijeme da Radoncic pocne raditi na sigurnosti drzave! Pa ministre daj malo vece ovlasti ovoj policiji, narod im psuje na ulici, a oni ne smiju da reaguju. ZALOSNO ministre
radio bi al po političkoj liniji i za verbalni delikt. ovako...
Da te Bog sačuva. Ne mogu vjerovati da sam doživio ovakvu sramotu u svom gradu. Crkva koja je čitav rat netaknuta, danas da bude na meti šačice gamadi. Što prije naći i uhvatiti stoku, a njihovi roditelji neka plate štetu.
Sandžaklija, noć sa petka na subotu, nekoliko klubova u blizini crkve, balavurdija se napije pa okuraži da malo polupa objekte. Vidim da su i betonske čunjeve kod KŠC izvukli pa koristili za ovaj vandalski čin. Da se po svemu viđenom zaključiti šta je bilo. Možda se ne može vidjeti sa slika na klixu, ali ja imam stan u blizini crkve i ovim putem prolazim stalno, tako da odlično znam u kakvom stanju budu balavci za vrijeme vikenda.
Ma ovo su neki malodobni đaci ispranog mozga davali sebi oduška . da je netko stvarno htio napasti na ovu crkvu, bilo bi to mnogo više i mnogo gore.
čuj vandali, ovaj put nisu fašisti, da je razbijena koja džamija, zicer bi bili...