Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota !
Ne trebamo biti kao oni!
pa jeste nakaradno ali jeli nakaradno teroristicki napad nazivati herojstvom,tu je problem oni koji su izazvali sve ovo reaguju kao zrtve a ne kao provokatori
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
osudjujem. nisam srbin pa da velicam zlocinca.
Kratko i jasno i ovo treba da je top komentar
Gdje je presuda da je riječ o zločincu.Ili samo kao dobro dresirani kerovi ponavljate ono što mediji arlauču.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidi se da Caco živi u vama.I vi ste kao on hinjski postupili i napali nedužne. Heroji, nema šta.
Govori musliman koji je bio u ratu, caco i cacini su dali doprinos odbrani, al je to jedinica skupljena od golih budala i narkomana koji će kasnije činiti razne zločine koje Niko normalan ne moze opravdavati, i oštro ih osudjujem! Stop ubijanju svega osim sto se kreće s puskom u uniformi!
caco je bio samo neko i nesto u sarajevu..inace niko i nista, jeftin kriminalac
ZIVI CACO U NAMA
Oni bi nas minirali nismo kao oni
I ne samo da su se ispisali po zrtvama na kazanima vec i na deset poklanih policajaca i pokopanih u velikom parku od zlocinca
I materama vam bio, hebo vas Caco
Stvor manijakalni glupi.
Razlika između Sarajlija i ostalih Bošnjaka u odnosu na ove druge koji zločince slave kao heroje je da niko od Bošnjaka neće cacu nazivati herojem.
I sta ovo znaci da je neko od Muslimana napisao možda su srbi napisali ko sto kad u potocarima dzenaza oni noz zica srebrenica govore i pjevaju cetnicke pjesme...
Kakva drzava,takav narod sa svih strana.
Pogan! Ostavite mrtve na miru! A ovo ko je napisao, pojma nema ko je bio caco i teror koji je vrsio nad onima koji su mu se suprostavljali.
Grozno i za svaku osudu, zamislite da su vaši roditelji bacati u tu jamu? Svaka žrtava ima pravo na dostojanstvo.
Vidiš pored koga mi živimo, rekli bi da su ovo uradili srbi :P
Servska politika, oni iscrtali da bi iscenirali i izazvali varnice među Bošnjacima!!! Nije prvi put da se ovako nešto desi, koliko puta su se servi pa i kurvati prerušavali u Bošnjake i time poticali na međusobnu zlobu i mržnju. Četaljske prevaziđene jeftine fore!