Izvještaj Vijeću sigurnosti UN-a
192
Valentin Inzko: RS otvoreno zagovara raspad države BiH
Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRISITE OVU VIJEST, AKO LAGUMDZIJA PROČITA , A NE BUDE ČASA VODE U BLIZINI, PAŠĆE U KOMU.
a i mi nesto jasno dajemo do znanja da ne zelimo da idu u pm. mi smo najugrozeniji, najpaceniji i najpasivniji narod u ovom krugu ovdje. stvari bi drugacije bile kad bi mi mjesecno jednom marsirali ulicama da nam ne valja i da se bojimo za buducnost. NIKO NISTA NE PODUZIMA.
I nego sta! Slobodna Srpska!
vlasi zaboravili srpsku moskvu,kako su zvali Vozucu,prije nego se tekbir prolomi u njihovim zemunicama i transejima,isto bih svugdje prosli,jer smo tek bili pronasli model ratovanja,a oni su umirali usranih gaca,a mnogi utekli takodjer usranih gaca!
SVE SRBE POD JEDNU KRUSKU I DATI IM SAMOSTALNOST
@zlj PUCANJ U PRAZNO ISFRUSTRIRANOG COVEKA STO MU SE BOSNA ODVAJA! ;) Tipicna nemoc, zelja da se i susedu deli drzava, a ono Bosna dolazi do kraja, i to na krivicu Bosnjaka. STO NISTE RAZMISLJALI KAD STE KRENULI NA SRBE I NA ODVAJANJE OD JUGE! STO NISTE RAZMISLJALI DA SMO JACI BILI UVEK I BICEMO, I DA VI SIGURNO GUBITE, I UZ POMOC AMERA I OSTALIH...DA STE SE UDRUZILI SA SRBIMA, MOZDA BI DANAS CINILI KONFEDERACIJU, BILI BI SOLIDNA ZEMLJA, NEBI BILO MRZNJE MEDJU NAMA, ALI hteli ste drugim putem eeto sad nema kuknja, jao bosno ovo ono, sto ste hteli to ste dobili!
Incko je mnogo duhovit covjek, pa BiH se raspala odavno ... u Dejtonu samo potvrdjeno
Cek ja da pitam realno ovog sa CINJENICAMA, zasto mislis da SRB nebi podrzala odvajanje? PA MI TO najvise podrzavamo gluperdo, i kakva su to uporedjenja sa Vojvodinom? Budi realan i kazi? Sta znas ti o vojvodini, osim sto koristis to za odgovor neki, ocekuje se da na popisu stanovnistva Srbi prebace 73% u pokrajini, dalje, sta Sanzdak? tri opstine 135k muslimanskih stanovnika u zemlji od 7,3 miliona, i tebi je to uporedivo? a najsmesnije je presevska dolian, gde zivi 40 hiljada siptara, isto na 2 opstine, i zanimljivo je broj im se smanjuje, to su ovi sto se predstavljaju kao azilanti, i kakvo presevsko pitanje? Ti ne znas o cemu pricas, nego eto da kazes nesto da imas cime da odgovois, mozes jedino za Kosovo da kazes, ali 70% Srba zna da je to izgubljeno, niko nije glup, samo je bitno iskoristiti sta se moze, a SAD, na drugu stranu iamo etnicki cistu ne pokrajinu nego ENTITET, de facto drzava, svoja policija, sve, ministarstva, i 1,2 miliona uglavnom Srba, cisto sve, pa ti vidi.
Opstrukcija gos.Dodika je u pravu trebamo srbima dati Laktase pa nek se odvoji i pripoji ,ali samo Laktase pa im trebamo cestitati pripajanju SR Jugoslaviji.Aobavezno raspisati referendum za slobodni i demokratski SANDJAK.
ZLJ \"izvorno\" vi kažete da ste \"bogumili\"! Pa kako onda kažeš \"islamska\" zar ne bi onda trebala biti hrišćanska BH i uz to kada ćete \"izvorno pretvarati džamije u bogumilske izvorne crkve \" kad si već kod Izvornog porijekla:) jel tebi jasno \" hrvatsko cvijeće\"koliko si smiješan:))
Inzko mora opravdati mlaćenje prazne slame za koju prima par desetina hiljada maraka mjesečno. Zanimljivo je da ne kritikuje Lagumdžiju iako tu ima i njegovog doprinosa. Da je sreće da OHR-ovim činovnicima koji ne rade ništa vidimo konačno leđa.
dado posrpce..nije u tome poanta..\"vecinska\"-nasilno kolonizirana mozda i jeste sa Turskim smecem - srbima ali IZVORNO je Madzarska!Pa i Hrvatska!A s vremenom...bice isto kao u Bosnjackoj BiH,Hrvatskoj,na Kosovu i u Republici Sandzak-nece biti srba i posrbica,to jest \"bosanskih srba\"..Jel jos smijesno?:))
ko vam je kriv sto se niste prije rata izjasnili kao bosanci i sto niste od tada pa do danas glasali za sdp tu gresku vi necete ispraviti nikad sda je zamka koju vam je podmetnuo kos koji vidim bakir odlicno poznaje
Zlj smijem se koliko si jadan:) Pa i Vojvodina je kao i Republika Srpska ubjedljivo i većinski Srpska zato bolje razmisli ubuduće kada ovako pišeš!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pripadnici-eufor-a-brutalno-pretukli-djevojku-i-mladica/121111034 hajte ovamo ubise vas u sred banja luke turci.kmeeeeee kmeeeeeeeeee
nakon Nezavisne R.epublike Kosovo Pozz za NEZAVISNU R.EPUBLIKU VOJVODINA!Imate 100 000 postotnu podrsku Bosnjackog Naroda iz BOSNJACKE IS.LAMSKE-MEĐUNARODNO PLANETARNO PRIZNATE CJELOVITE,NEZAVISNE I SAMOSTALNE R.EPUBLIKE Bosne i Hercegovine u kojoj NIJE BILO,NEMA NITI CE IKADA POSTOJATI SRBOPRAVOSLAVNA GENOCIDNA TVOREVINA \"RS\"!!Uskoro i Vojvodini dolazi SLOBODA od srbopravoslavnoTurskog Z.LA-P.ashaluka GENOCIDNE FASISTICKE srbije!ZIVJELA R.EPUBLIKA VOJVODINA!
Inzko da ih napadnemo i završimo sa tim pobunjenicima u manjem entitetu za sva vremena? i ovaj put nema zaustavljanja pred Banja Lukom