Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ BH PATRIOTA Svaka cast na komentaru ! Ovog Inzka mora da je neki srpski djecak lili djevojcica zadovoljila pa sve ovo radi protiv Bosne i Hercegovine !
G - dine Incko mi BH patrioti se ne bojimo dominacije niti bilo koje druge opasnosti od manjeg bh entiteta jer je isti nesposobnošću njegove vlasti prije svega doveden na rub bankrota, ali i zbog činjenice da fašista Dobrica Ćosić (kojem je Dodick i njegova bulumenta potrčkalo) danas na raspolaganju nema bivšu tkz. JNA pa da kao nekad sa svojim potrčkalima iz BiH krene u genocidna osvajanja tuđih teritorija. Već nas g - dine Incko boli nepravda i licemjerstvo međunarodne zajednice prema žrtvama srbijanskocrnogorske agresije i genocida nad Bošnjacima kao jednim od autohtonih i najstarijih naroda Evrope. I na kraju g - dine Incko da radiš svoj posao za koji si plaćen kako treba tj. kako su radili neki bivši Visoki predstavnici tada bi država BiH već odavno bila integrisana u euroatlanske institucije.
I opet ga majstor Incko šuknu onima koji su glupi čak i u vicevima