Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci vidim često pominjete krmad.Uzmite brate malo slanine od Srba,da malo muke umirite.Svakako ste kvazimuslimani jer ločete alkohol ko mahniti!!!!!
Dolazi americki izaslanik, evropskog vec imamo, verovatno ce zbog ravnoteze medju zvezdama stici i ruski...Tek da se zna ako pocne gde ce opet najkrvavije biti.
P.O.P.U.S.I. K.R.M.E.T.U. D.E.B.E.L.U. K.U.R.C.I.N.U. zajedno sa inzkom Bidenom i Solanom
bla bla bla bla
Ne prdi. Pokunjio se, kako da nije, eno ga plače... Lako mu se kurčiti kad u BiH imamo glupane poput tebe.
He,he, he, jest Dodo pokunjio nos, sve amenuje sto Inzko kaze;) Jos dok mu dodju Biden i Solana, uuuuuu sve se mijenja. Samo ne znam kako ce se opravdati u RS-u ;)
tako je i prethodni radio pa ...
Kako se ljudi o svemu lijepo dogovorise...razgovor o veoma bitnim i konkretnim zadacima pred kojima se nalaze \"Vlada Republike Srpske, skupa s partnerima iz Federacije BiH i državnim institucijama\"... Incko legendo !!! :)))))
dodik dodik krme debelo krme debelo