Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovog LICEMJERSTVA! Kao prvo usrani dejton ne poznaje kategoriju GRAĐANI u BiH.....postoje samo konstitutivni narodi koji nemaju pravo biranja jer su birali ne birali u foteljama moraju sjediti AUTOHTONI I PRIZNATI PREDSTAVNICI STRANAKA.
A imao si razumijevanja na dugogišnja političarska izdrkavanja, pljuvanje po državi i njenom ustavu? Nikada nisi potegao za bonskim ovlastima a imao si debelog razloga i to mnogo puta. Da si građanin ove zemlje dragi Inzko pušio bi ga fino sa ostatkom građana. Ali nisi, živiš ovdje ko bubreg u loju i zaboli te karina za državu i njene građane.
Da bi se suosječali sa građanima, Gosp. Incko; Upotrebite svoje ovlasti i promjenite ili dopunite Izborni zakon BiH, članom koji bi omogučio prijevremene izbore ako se parlamenti i vlade ne formiraju u roku od 60 dana. Naravno, ako vam Gazde dozvole!
ustavsrpske.blogspot.com
....hebo majku isti naš efendija Ferid... i facom i ponašanjem ... pa i stajlingom... i platom!
Valentin samo hladi muda i zakuhava
ebem li ti mamu sa tom pederskom masnicom cuj 20.000 plata hahah
Zar je živ ovaj...
Mr.Valentine, od tolliko novaca koje uzimate bez stida i srama, bar sredite te zube! ! ! Haos su! Realno! Ako smo siromašna zemlja, bar smo uredan i čist narod, a potom i džometni, a ti na sebe žališ, kako bi drugom pomogao-dao!
Ko da mu je bakir brat-šuplja do bola...
"_Ja ne znam kako je moguće pet mjeseci čekati na 5 + 5 + 5 + 1. To se moglo i ranije dogovoriti i kao građanin ne bih imao nikakvog razumijevanja", kazao je Inzko." Samo si još trebao kazati šta građani koji nemaju razumjevanja (a nemaju) treba da učine da bi urazumili ove što ne mogu da se dogovore? Kakva bi to trebala da bude reakcija građana? Mogu zaključiti da tebe čudi naša mirnoća. :))))) Takvi smo kakvi smo! Ovako nešto smo i zaslužili, ustvari zaslužila je većina koja im je dala svoje povjerenje, a oni su ih iznevjerili. Ovi drugi su na gubitku isto kao i većina, koja je birala dalju propast.
pa vi ste i dovukli ove gnjide i napravili ovakav sistem kakav je danas...ne seri valentine tako ti medjunarodne zajednice...da ste nas pustili da sve pred sobom sameljemo 95 i vratimo sebi svoju drzavu...vi ste nahuskali onog mekusca da potpise neki fol mir...a on jadan nije imo muda da vas odjebe i zavrsi posao...suti sad svegati
Anarhija all over Bascarsija
Haj ba incko popi nešto, pričaš gluposti
Znaci HDZ i SDA mogu sami odlucivati dali zele nekoga tko nije musliman da dobije mjesto u vladi. DF ond mora da izabre ljude da bi popunio mjesta koja nedostaju. To ti je nas demoratski sistem. SDA nema vise nista da poudi. HDZ je vec ustupio jedno mjesto za Srbe sto znaci da DF mora da ustupi jedno mjesto za Bosnaka. Ako DF ne popusti nema vlade do sljedecih izbora.
Incko, građana u ovoj državi ima najviše 5%, ostali su Bošnjaci, Srbi i Hrvati, a njih boli briga oni imau strpljenja. A to što uzimaš 20.000 mjesečno SVAKA ti čast. Ove ovce svi šišaju pa šišaj i ti.
watch out,we got a smartass over here