Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su budući zlostavljači žena. Slika i prilika novopečene bošnjačke elite sa apartmanima na Bjelašnici. Tu gdje je nekada fukara bosanska branila svoju zemlju danas okot onih koji su pljačkali humanitarnu i kasnije državu zlostavlja male životinje. Želim im sve najgore.
Dajte Imena roditelja ovih monstruma..Ko ovakve monstrume odgaja????..
Siguran sam da bi cjelonoćno druženje sa njihovom mamom u nekoj sobi sa dobrim krevetom bio pun pogodak.
objavite javno imena ovih malih propalih abortusa
Stoku i roditelje počinioca najstrožije kazniti. Trebao je mami i tati usta gurnuti možda bi se posvetili odgoju.😡
Roditelji, vaspitna je ovdje potrebna za njihovo dobro!
Stoka neodgojena razmazena od roditelja olosa
Nema šuplje neće, se ponoviti nego debelu kaznu da plate roditelji koji su ih vas pitali da misle, da mogu sve, debili komplet
Ovo su mali kreteni koji izrastaju u nasilnike, a babo čim može u apartman na Bjelašnici, naći posao sutra, kupiti diplomu, na, silu da bude sportaš ne talentovani, zato smo na, dnu, lopovska, uhljebska djeca su većinom zla i kvara, misle da su bogom dani, dok naša nmgu da, se zaposle, nego crnče kod privatnika za 900km
kazniti roditelje zatvorom jer ovakve udarati po dzepu ne vrijedi.
Djeca neodgojena, roditelji daju 10 maraka i mobitel da im sjasu s glave, a onda se djeca prevaraju u psihopate, odmah kazniti i roditelje i djecu bez obzira a godine djece, to su mali monstrumi.
Debilni okot novokomponovane tzv elite, a u biti seljacina bez granica....
Dragi roditelji ove djece, nadam se da čitate komentare na ovom članku i da uvidjate svoju grešku u odgoju ove djece. Obično ovakvi umovi počinju prvo da se iživljavaju na životinjama a kasnije predju na ljude, molim vas da razmislite o svom načinu odgoja i da djecu odvedete psihijatru.
Od svega viđenog, najgore je ovo "Obećali su nam da se to više neće ponavljati i da su veliki ljubitelji životinja te ne znaju kako je do ovog došlo"
izudarat iznabadat ispucat poklat zapalit hebo vam bog majku da vam hebo
E nek je Uk ovo prokomentarisao, a sutio je kad smo se mi gusili u smogu. Debil
Dosad je bilo bježo covjek od zivotinja a sad ce bjezat zivotinje od covjeka dotle smo dogurali???