Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li naci dokumente (rodjenje, snrt, vjencanje) svoje familije online? Hvala na pomoci Mira Brown
Veoma mi je drago što postoji mogućnost istraživanja porijekla prezimena pa me iz tog razloga interesuje porijeklo prezimena KAMENJAŠEVIĆ. Napominjem da prezime Kamenjašević ima u selu Vukotići kod Olova (Bošnjaci) u Tuzli (Hrvati) kod Brčkog (Bošnjaci) i prezime KAMENJAŠ u Stupnom Dolu kod Vareša.
Evo priznajem moje poreklo. moj pradedo je bio Murat, janjicar iz Anadola, vidio moju prabaku kako radi na njivi pa se malo pozabavio...bilo mu dozvoljeno sto je hriscanka bila, pomuz bog ja bas licim na Turcina, niske rasti sav crn i mrk. Zato gledam grand show na pink-u, turska muzika mi u krvi :)
Najsmješnije mi je što su genocidaši i škutori opčinjeni Muslimanima Bošnjacima,potpuno bespotrebnu priču pričaju,odakle potiču Bošnje,ko su im preci itd itd.Pa šta i da je recimo sve to\"istina\"nećete promijeniti tok istorije/povjesti,neznam u čemu je problem.Bošnje su u svom na svom a to što nekoga iritira i što ne mogu priznati njihovu opstojnost,njihov problem.
@BIH kakvi su ti bolan haris i željko patrioti???? juče ti lepi hare izjavi za dnevnik \"pa nek se okupljaju svak ima pravo da putuje i okuplja se\". izdajnici su to, ustvari prije agenti jer nikad nisu ni bili patrioti pa ne mogu ni bit izdajnici. znači sve goli lažnjak. ko onaj dahić policijska špijunčina udbaška, sve naki borci, mujezinović mafijaš, ko i branković \"tuneldžija\"
srpsko poreklo se zna, TURSKA 500 g
Pa na ovom sa-x haman sve dječica od 12 godina ili makar na toj godini mentalnog razvoja. Ovi idioti ponosni što su od Turaka, ovi ponosni što je Adam bio Srbin, a Hrvati.. i oni su ustvari Srbi samo što su se miješali sa nekim idiotima prije Turaka. Sve u svemu, ako se toliko brinete o vašem porijeklu vi mora da imate jako lijep život.
To je za lojave-periguze ! Mi Hriscani znamo i ko smo i sta smo i gdje su nam korijeni !
Bolje imati ilirsko porijeklo, nego cigansko. Jel\' tako?
GLAVNI KOORDINATOR POLICIJE BIH-E JE IMENOVAN PRIJE PAR SJEDMICA I TO IMENOVANJE JE DIREKTNO POVEZANO SA OVIM SLUCAJEM NA KOSEVU KO I JUCERASNJI TIM, KOJI JE DOZVOLIO DA SE ODRZI 3-EG MAJA C*TNICKA PARADA U SARAJEVU! HARISE , ZELJKO I SVI BOSANSOERCEGOVACKI PTRIOTI TRAZITE JAVNO DA SE ZNA KO JE ODLUCIO DA SE OVO PONIZNO I SKANDALOZNO PRIMITIVNO PONIZAVAJUCE ODRZI U DOBROVOLJACKOJ ULICI???!!! ZNACI DA GENOCIDASI NA CELU SA GENOCIDASEM KOORDINATOROM POLICIJE BIH-E I OSTALIM GENOCIDASIMA NA VLASTI PRIPREMAJU UDARAC NA SARAJEVO!!! BIT CE INCIDENATA I PROVOKACIJE KOJU JE ORKESTRIRALA SANU KRVOLOCNA BANDA KRVOLOCNIKA U BOGRADU!!! ZNACI DA CE 3-EG MAJA KOLJACI, SILEDZIJE , RUSITELJI, UBICE ONI KOJI SU GRANATIRALI DJECU I GRADJANE SARAJEVA MIRNO DOC I PISAT PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA ZAHVALJUJUCI SE GENOCIDASU KOORDINATORU KOJI CE SA SVOJIM ORKESTRIRANIM GENOCIDASIMA SPECIJALCIMA SIGURNO IZAZVAT NEKI INCIDENT JER IM JE POTREBNO ABSOLUTNO NEKO PUCANJE, UBISTVO ILI AGRESIJA!
radoslov, sto ovo smrdi na genocidase srbe............................................
@odmjereno hahahha,pa konju jedan,Tvrtko i bosanski banovi pisali cirilicom,pocinjali povelje sa \"vo im ja oca i sina\",govore da su srbi itd.Imas sacuvana dokumenta pa provjeri. Daj neki dokumenat za tu tvoju teoriju.Cuj srbi su vlasi naseljeni u 18om vijeku,hahhahahahah
@Odmjereni, procitaj ti nesto ,nemoj da mrznja iz tebe govori.Ja znam i ko sam i sta sam fala bogu i nisam spala na to da mi takvi kao ti jadovi pisu o tome.
Znate, serv se nekada zvao Buljas pa onda Guzina ali isti kura c govno ostraje govno jer sastav sirovine se gleda. Bosnjak nekad bio Ban Kulin pa onda Alija, gospodin uvijek ostaje gopsodin. Krv nije voda jer Bosnjaci su najstarije evropsko plemstvo.
SVI BOSNJACI \"DOSLI IZ TURSKE ILI ANADOLIJE\"? O NABIJEM VAS U SRED RODOSLOVLJA, JE*BO VAS BOBAN KREPALI I KARADZIC USR*ALI.