Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isključite komentare!
ne LOŽI se malo se zezamo
Sabura ljudi, Allah zna nabolje, svi ce oni svoju kaznu docekati, a vi cete sa svojima, ako Bog da, u Dzennetu biti... Sta god da im se na ovom svijetu desi, malo je za ono sto im je Bog dragi pripremio...
I ja to kazem da Allah zna najbolje a posle Allaha mislim da Munira onako bas zna :))
Dan i noc i dan i noc i dan i noc... 120mm minobacacke. Vodljive granate, javim ti direkt udar! 2 baterije VBR + 120mm. 'To, To odose, odose u zrak! Uraaaaaaah' GAZI SVEEEEEE! Uraaaaah! (1995)
28.06.2014. Do 01h13, udarilo je tacno 889 cetnika na bedem branilaca: 1 djevojka. Iscupalismo je zivu i intervenisale su BOSANSKE GAZIJE, 10.000. Kcera da ispipa front, naidje citav bataljon cetnickih hordi.
IDEMO KUCI U VISEGRADU 1-a Armija ide Loznica, Sabac, Obrenovac, i stane pred Beograd, stand by. 2-a Armija ide Valjevo, Smederevo, Pancevo, i Stane pred Beograd, stand by. 3-a Armija ide Ivanjica, Kraljevo, Krusevac, Aleksinac, Nis, i stand by. 7-a Panzer Armija ce izbiti, ne zna se ni gdje ni kad, Beograd, Novi Sad, Subotica, Sombor, Odzaci, Backa Palanka... Vrsac. Semper Fi.
Zar bi ti mogao da ubiješ dijete?
Zar bi ti mogao da ubiješ dijete?
Koja zivotinja, monstrum, moras biti da bi zapalio zive ljude???? Zapalice njih Gospodar kada dodju pred Njega!!!!
Samo ovo, debili poput franca, zareta i drugih ce doprinjeti tome da ce u sljefecem ratu biti poklani. Nama vise nije bitno koga ce ovi licemjeri sa zapada smatrati za good guys ili bad guys jer ocigledno je da zlocinci profitiraju i prosperiraju. Drzite se vlascad bice svasta ...
Allah najbolje zna :))) a kad krećete ??? Jeli čekate NATO ili lepša vremena . ne LOŽI se malo se zezamo :P
Opet ti sa svojim prijetnjama.......... žene i djecu ne dirate,jel? Znači sigurna sam ako se ne daj Boze opet zapuca?!
Od Kurza sve cestitke za Ramazan Turci .
Sto mi dajete minuse bagro teroristicka pa covjek je cestitao a tamo nemoze da se komentarise .
Ovaj je za Riplijevo "Verovali ili ne". Interesantan sastav mozdanih celija. Da te psiholog proba analizirati iz prilozenog i vidi sta pises, sigurno bi te pit'o "Jesi li ti momak, k'o mali, bio pretucen vrelom dzezvom?"
Nastavimo putem Lukica i Kordica :)))
Logorska vatra .
hmm postavlja se pitanje dali teroristi dobro gore jer i Lukic a i u Ahmicima vatra je najbolje odradjivala posao :))) Hajde ne LOŽI SE :)))
Allah najbolje zna
RUSKI DOBROVOLJCI O VISEGRADU Igor Vsevolodovich Girkin 'Strelkov', trenutni ruski komandant pobune u istocnoj Ukrajini (Slavyansk, 'Novorossiya') je bio dobrovoljac u VRS. Ostao je samo oko 3 meseca na prostoru Visegrad - Priboj. Objasnio je situaciju kako je vec dokumentovana u Haag, i naknadno izrazio svoje gadenje. Stalne svade, pijancarenje, rasulo u komandi; morali su rastiviti ruske grupe, jedna u Visegrad, druga u Priboj. Kasnije, sa novim dobrovoljcima: '(...) Rusi u Bosni su formirali odredenu subkulturu, na srpsko-ruskom žargonu, uz nepisani kodeks časti, nije dozvoljeno, na primjer, ubistvo zena, zatvorenika kao osveta za pale dobrovoljce (...)' http://artofwar.ru/p/polikarpow_m_a/text_0010.shtml
SANU javlja da su zrtve bili tajni pripadnici americkog SEAL tima i naoruzani do zuba...
Veleeeeeee........ Komentari????????????''