Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret Sitnić je proustaski orjentiran(familijarno) pa nije se cuditi da samo obecava da ce ukloniti fasisticke simbole.NJegov sef tufe takodjer to tolerise kao i naljepnice na kojima stoji \"Livno hrvatski grad\"a zalijepljene su u poreskoj upravi auli poste u salter sali elektra(dali slucajno bas ovdje) kao i slika bivseg sefa susjedne drzave u porti opstine Livno se sepuri Tudjman kao da je devdeset treca i doba okupacije. Neka je na cast ovo sve nasim kvazipoliticarima (bagri) koji ne reagiraju.
ovo se sa-x.com malo pere jer i svaka budala zna ko vodi ovaj portal (citaj Hrvati)... 100% sam ubdjedjen da ce obrisati ovaj komentar.
Hebli vas grafiti ! Imate li pametnijeg posla i vi koji o tome pisete i oni koji ih pisu !
Zašto ovaj portal ne piše o tome kako su pretučeni Bošnjaci u Doboju i kako su uznemiravani tokom Ramazana?
prvi