Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ vijesti Daj malo ohladi pa nisi ti taj koji nas ucis ustavri azamaras nas sve redom. Valjda i vecina nas nesto zna pa davimo nikoga kao ti sta si se umislio. Jarane ohladi lakse ce i tebi biti,a nama posebno zna se da plavimo od tvojih postova. Svati ozbiljno i promijeni brzinu u svojoj glavi hahaha.
Ja sam Kosovar iz Republike Kosovo, i nama ne treba ukidati te vize, jer mi svi imamo srbijansko državljanstvo, i to sa mjestom prebivališta u Beogradu, Bujanovcu i još nekim gradovima gdje ima puno Kosovara. Naivni su i Solana i EU ako misle da mi ne možemo putovati, jer svaki državljanin Srbije ima pravo da se prijavi gdje god hoće (jer oni smatraju Republiku Kosovo srbijanskom pokrajinom). Tako smo mi Kosovari istovremeno i Kosovari, a i putujemo sa srbijanskim pasošima po cijeloj Europi. ;) Dušmani, crknite od muke, jer vi bosanski pravoslavci morate najmanje godinu dana čekati da vas prime u državljanstvo koje mi već posjedujemo i putujemo kud god nam volja ;) :)
Jednostavno,jedan apel za domace politicare a i ostali narod BiH-e. Nevjerujte i nesaradzujte vise sa EU-m. Europa nas ponizuje i iskoristava na sve moguce nacine,UJEDINITE SE VEC JEDNOM. Zivjela BiH!
Srbija je.................................................................................................................................................................................................................................................................................................tamo daleko, daleko od mora.
Super! Odmah ce Bosnjo sjesti u auto i otici da potrosi cijelu platu u Parizu a zena i djeca nek crkavaju od gladi...
Kakav fasizam, to je borba za slobodu zlatnu.
@Valuta,kakav glup komentar,mi uzesmo marku a vi fasizam
STA SE LJUTITE JA VAM NUDIM SPAS A VI NESTO GLUMITE 2012 JE SMAK SVIJETA DO TAD JOS IMATE FORE DA SE PREPORODITE
De bolan Solana, ne soli više pamet svima ovdje :) Vrijeme je da se malo uozbiljiš sa tim izjavama... :D
davno bi vi nama ukinuli vize, ti bjelosvjetsko govno, samo da ti i tvoji ahbabi niste toliko islamofobični. Nije nam vjera po vašim standardima pa nas handrite evo već 20 godina
Sitnije, Cile, sitnije...jeste usitnili i udrobili...valuta, granica, drzavica feuda, ma sta reci...
pa da su uveli euro nebi mogli spekulisati sa kursom,velika je to banda koja krade na svakom koraku i u svim ex republikama
Pita me danas jedna djevojka koje valute sad koriste te bivse jugoslovenske republike...pocnem da joj objasnjavam...uf...nikad nabrojati...elem, kad sam dosla do vase marke, odvalila se cura od smjeha!!! Rekoh: \"Zamisli, uveli nesto na osnovu njemacke marke, nijemci davno ukinuli marku, a marka se nalazi jos samo kod Bosnji kao valuta!!! A, bre...nevjerovatno!!! Pa, sto bar ne predjete na euro, bruka...
Jel to po Vuku?
NeJma se vremana za na.g.uzivanje u sred radne sedmice, valja gledati od cega se zivi...