Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tihicu da bog da ti se kosti prevrtale da bog da ti srbi silovali kcerku u londonu gdje studira parama drzave bosne i hercegovine i na kraju da bog da ti se sjeme utrlo!
koji si ti de. bi. l
Uporno im cojek insistira da vide sta je sa glasovima onih 70.000...... a ovi u CIKU samo na srbe potenciraju , ne kontam , veci je problem Izetbegovic bagra Sdaovska , sto su ljudima ukrali glasove nego Dodik!!!!!
Jel ova muslimanka?
@magla: pise se preDSjednistva, ta rijec se u zadnjih 24h mogla bezbroj puta procitati u ovim clancima, na tv-u i u novinama. nadam se da ce se bar donekle pokusati rijesiti problem polupismenosti BiH naroda.
sta su samo navalili na dodu; pa vise je nevazecih za izbor druga 2 clana troglavog precjednistva.
Ma utvrdices ti k***c moj, to je zavrsena stvar. Ova stoka je navikla da ih politicari taslace.