Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlaja daj pogurajte sa drzavnog nivoa da se nesto rijesi povodom ovog Mitala mi u Zenici kako stvari stoje encemo docekati ulazak u EU sve ce nas podaviti mital i ova lopovska bagra koja za sitne pare prodaje svoje građane.
Tako to rade pravi politicari.
Obzirom da sam iz Hrvatske za razliku od tebe, znam da će Hrvatska zaokružiti DA. Bošnjaci za razliku od Srba nisu prelazili teritorij Hrvatske. Utoliko se mi Hrvati i vi Hercegovci razlikujemo. Hrvati imaju svoje \"ja\", ne ulaze u zagrljaj Srbima. Tvoja inteligencija nije na visokom nivou kad ne znaš prepoznati hrvatski pravopis. A o Hrvatima imaš još puno za naučiti ako želiš iznositi mišljenja u naše ime. Ne prijetite se i ne ponižavajte Bošnjake u naše ime.
@XP 15.01.2011. u 02:59 Naravno da ne poistovjećujem. Hrvatska je u NATU već pa joj nema refereduma po tom pitanju. To što ti ne znaš čitati ili ne znaš iščitati napisano nije moj problem. Da ponovim za ulazak BiH (ne srbije i hrvatske) treba glasovati na referendumu pa da srbi i hrvati zaokruže NE. Jesi sada skopčao?
Samo sa velikim igračima treba igrati velike utakmice kakva se igra danas, jedan od takvih igrača je Amerika. Razbijače države treba istjerati na čistinu.
Ne kontam zasto svi komentatori hvale Zlaju toliko. Citajuci tekst nisam nista nasao sta je Zlaja u ovoj prici uradio. BiH je na istoj stepenici kao i prije ovog razgovora. Znaci da nista novo nije postigao, niti to stoji u tekstu...
Ne poistovjećuj odnose Hrvatska - Srbija, s odnosom Hercegovina - RS.
Referendum za NATO. Onda da srbi i hrvati glasaju protiv uz podršku Rusije :D
Svaki dan sam sve uvjerenija da cemo sa novom vladom napraviti velike koraka prema boljem... Svaka cast na prvim koracima...
@Sylar Zelje su jedno, mogucnosti drugo. Ti bi u Evropu, a znas li gdje to? Ps: Evropa neprima komunjare.....
To zlajaaaaa!
Jasno i glasno! Zelimo ici ka EU i NATO-u a ne tapkati narednih godina u mjestu kao sto smo to do sada radili. Bravo
ZLATKO, PRODANA DUŠO. MENE NEMOŽEŠ PRODATI