Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba sebi plate da samnje 16 puta ga usvajaju, da fino vide da se nisu gdje zeznuli, i mogu li gdje ublaziti tu stednju. A kad je sta preko ledja naroda, onda po hitnom postupku!
Izvisise \"borci\" koji su htjeli penzije sa 35 godina :-) Nema se vise para u budzetima, realni sektor totalno propo, ovo malo sto se ima i sto nas zaduzuju su sve krediti MMF-a koji ce ne samo nas nego i nasu djecu upropastiti. Dok god se ne otpusti 60% po kriteriju podobnosti nazaposljavane administracije koja ne radi nista osim sto ispija kafe po kancelarijama i bistri o serijama i politici NEMA BOLJEG VREMENA U OVOJ ZEMLJI ...
pa ljudi zar se drzava svela na hiljadu otpustenih vojnika,evo pola godine samo se vodi briga o njima i njihovim primanjima,a radnike,rudare,nezaposlene,demobilisane,penzionere ,ma koga je briga za njih,pa ako je tako da j da se onda svi mi iselimo iz ove cirkus drzave pa neka ostanu politicari i ti vojni penzioneri ,eto ima drzava i neka upravljaju njom kako zele i neka dijele koliko zele,
-Ako imash neko pitanje..., postavi ga Zizeku...!
-Kako spavaju ....glodari......,s.m.r.a.d.o.v.i.!
sreca u nesreci glasi: Dobar dan gospodine,javljamo vam da su place povecane,to je sreca,a nesreca je da zadnje 5 plate nisu legle na racunu i ne zna se kad ce biti isplaceno,hvala.vozdra!!
Ako može crveno-crna koalicija zlaja-Radon zašto ne bi mogla i zeleno-crna koalicija sda-hos-hsp. Svakako će Budimir pristati da statira za malo para i dobru funkciju, Helez ga je do te mjere uvrijedio da je posao već odrađen.
glasajte za SDA, da ministrima i parlamentarcima budu vece plate !
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce gLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE !
neces jos dugo Satsa Kosarac sjediti, ko te postavio i sklonice te samozivi gmazu
Ako ne znas kako da glasas,samo glasaj suprotno Mladenu Ivanicu i bices 100% u pravu,jer ovaj tip glasa suprotno svemu sto je ispravno.
Udarna vijest o zemljotresu u Italiji na svim portalima, a vi, kao i inace kasnite deceniju, bolje bi bilo da ste antrax.ba
Nisu naši političari krivi, kao što nije kriva ni troma rodninsko podobnička administracija koju opet upošljava politika. Oni su samo sposobni (čitaj bezobrazni) da se snađu :). Činjenica je u tome da smo razbili jednu veliku državu da bi dobili nezavisnost i suverenitet. Koji opet samovoljno zelimo da zamjenemo za prosperitet u EU. Jer ulazak u EU znači odricanje od djela suvereniteta (pogodite kojeg) :).
Da, i nakon toga su glasali protiv, što je i logično, jer SDP želi da prevari ove penzionisane borce iz FBiH, a za dodika i RS me ne interesuje.
Dopredsjedavajući Doma naroda BiH Sulejman Tihić istakao je da prava vojnika ostaju, a da obaveze prelaze na entitete.Potpisao sam ovakav tekst. Nakon toga, obaviješten sam da su ove izmjene dvosmislen.
Желим да захвалим клиторису.ба што је од пре неколико седмица омогућио употребу ћирилице на порталу. Сарајево-Х је било врло нетолерантно по том питању (ваљда због имена).