Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, toliko sam sretan zbog toga, da ne mogu da zaustavim suze radosnice... Jel to sad penzioneri vise nece morati kopati po kontejnerima, a bivsi borci (oni pravi, koji su zaista bili u odbrani) ce dobijati po 450km mjesecno - dozivotno. Pa svaka cast, napokon jedna dobra i POSTENA vijest da izidje iz parlamenta. Tako nesto je i Tito uradio nakon II Svj. rata.
Klub SDP-a je ocijenio da je zakon s ovim izmjenama i dopunama unaprijeđen te da predstavlja balansiranu strukturu u odnosu na zahtjeve MMF-a.
Sto se ova SDA ne povuce kad joj nista u ovoj drzavi ne valja??? Idite tamo gdje vam valja dosadili ste vise svima!!!
Hajdemo sada,svi u glas curice,dječaci SDP-ovi đaci,salve podrške SDP-u pa zar Zlatko L nije rekao u LiciSDP-ovci najdisciplinovaniji vojnici
Bez obzira na ponovni pokusaj SDA da glasom protiv sprijeci usvajanja budzeta, on je usvojen i sada se moze raditi na svemu ostalom :D
hajde neka se samo radi nesto....
Bar da tu ne bude spornih situacija, tako da energiju mogu usmjeriti na rijesavanje krucijalnih pitanja u BIH.
Kad sr radi o njihovoj gu.... ,kako ide glatko!