Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Denise bilo je vrjeme da neko zastiti nasu djecu od pedofila kojih je Bosna prepuna.
A prodao si se kod usvajanja Zakona o radu. Znas li koliko si radnika unesrecio. Al ko drugom jamu kopa sam upadne u nju.
Koga je unesrećio. Taj zakon je nametnut od strane Europske Unije, ako nisi znao.
A sto on promjeni ime i prezime, jel ima neki dosije od ranije
Pravi primjer kako se može kvalitetno raditi i iz opozicije. Ove zakone vladajuća koalicija nikad ne bi predložila, prvenstveno zbog nesposobnosti svojih kadrova. Nadam se da će glasači SDA i SBB pročitati šta su njihovi predstavnici odbili. ...odbijeni su prijedlozi Naše stranke za ukidanje duplih paušala za zastupnike, ukidanje prakse brisanja sa biroa lica koja ostvaruju prihode ispod minimalne plaće te prijedlog uvrštavanja medicinskih biologa i genetičara na listu zdravstvenih radnika.."
Dobro si to definiso,ali glasaci SDA i ne razmisljaju prije glasanja na izborima,oni slijede upute i fetve sa dzuma,a SBB-a upute Keljmendija
@percepcija recepcije znam, ne može demokratija u kokošinjac pravo. Ja bih ograničio glasanje bar nepismenima, i to bi bio početak.