Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da su prisustvovali nista nebi bilo drugacije
gle, gle,..sto balije skice Satro nekakvi 'predizborni gafovi', nekakva pljackanja, nekakve price o propadanju RS donosenjem ovakvih zakona,... E pa,...nema vise IZBORNOG INZINJERINGA,..nema da zivis u svom rezervatu od 20% Sranjejev-Tuzla-Zenica a da glasas u Srebrenici, Bijeljini ili bilo gdje u RS. Ovim zakonom se NIKOME ne uzima pravo da zapravo ode i ZIVI u Srebrenici, Bijeljini, Trebinju ili BILO GDJE U RS, niti se ovim zakonom zabranjuje ili na bilo koji nacin ometa povratak raseljenih i izbjeglica (kako se to vec radi u federaciji),..ALI SE ONEMOGUCAVA DA ZIVIS U FEDERACIJI A GLASAS U RS JER IMAS ADRESU U NEKOJ DZAMIJI ILI NEKOM SOCIJALNOM CENTRU. Duvajte ga balije
libo racku medzeda za shumsku, on zna kako je najbolje manipulirati shumske zivotinje u cilju odrzavanja na vlasti i privilegija koje proizilaze iz toga. on je prisiljen da ovako radi, jer kad bude skinut, zna veoma dobro da ga ceka tvorza
Dodik je veliki papak, bori se na svaki moguci nacin da srusi BiH,al nece moci jarane moj.
ljudi arkan je ziv evo upravo mi spuca minus....:P
@ 99% pa zar nisi shvatio poruku?
Zasto i cemu ovakva nervozna reakcija....sta ce biti kad parlament RS uskoro donese jednu drugu rezoluciju? Mogu samo da zamislim..
@99% Pa zar nisi shvatio poruku?
Uopšte ne razumijem šta će ti Bošnjaci u skupštiniRepublike Srpske,to sve treba nogom u guzicu i otjerati u rezervat.A onoga Salkića kazniti i osuditi na najoštriju kaznu zbog strašenja djece i odraslih svojim izgledom.
Dodikov rezim u Republici Sumskoj nastavlja sa otvorenim antidejtonskim ponasanjem Valentin Inzko spava, i za to spavanje inkasira oko 50 hiljada eura.
Pa i ja na njegovom mjestu bi isto. Da se razumijemo, on je jedan najobičniji euroefendija.
50 000 incko spava 20 000 Bosnjo spava Srebrenica zna zasto :) OPAAAAAA
NISU NI BITNI...Rep.Srpska moze bez njih,neka idu u Federaciju!!!
uffff jasta su ko lanski sneg
mb82mm..... Mogla si sa mnom,mani se svojih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mrzim SRBE mrzim i HRVATE, ali da ZNATE, srce mi se cijepa kad Bosanac pati, pa bili oni Bošnjaci, Srbi il ' Hrvati.
a zasto mrzis hrvate i srbe?
svaka republika mora da ima zakon o prebivalistu sta je tu problem?
Koja republika, jado. To je entitet, nauči majmune
koja republika??? REPUBLIKA SRPSKA!!!
Za šta im služe zakoni kad ih tamo niko ne poštuje, jezivo.
Šprdnja ovaj entitet ...
lijepe li zastave.....
Aha, ubila se za guzove obrisati ...
jos da je dvoglavi orao na njoj sa oscilima...
PRIKAŽI ODGOVORE (39)