Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok budzet ne bude barem 100 miliona BAM sve je to sitno. Predlazem jacanje nadleznosti Grada Sarajeva, a za dodjelu „Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva“ u 2017. godini predlazem gospodina Stjepana Kljuica.
S.K navodi : Za vrijeme rata ja sam molio Vikića da njegovi specijalci idu po obroncima grada, da educiraju ljude. Rat je pripreman, Srbi nisu nikakvi borci, to da raščistimo za sva vremena. Da su borci, ishod bi bio potpuno drugačiji, jer su imali 86 tenkova u okolici Sarajeva. Evo vam i ilustracija: najveća vatra u povijesti civilizacije bila je na opsadi Berlina gdje je svakih 46 metara bilo jednu artiljerijsko oružje M-39. U opkoljenom Sarajevu svakih 36 metara imali ste jedno
artiljerijsko oružje M-92. E, sad možete misliti koliko je M-92 razorniji i ubojitiji u odnosu na M-39, a i pored svega toga oni nisu mogli ući u grad. Dakle, rat je bio planiran !! Stjepan Kljujić
"45 % budzeta koncipiran je na kapitalnim projektima",naravno ako budu uplaceni grantovi,a 55 % je za plate,i to je prioritet naravno.
Veci nego u rsu :D Jako Sarajevo !
😁 Niste računali zlatne kašike! Izopačeni bolesniku!