Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupciju treba prijavljivati kako nadleznim organima tako i zavodu, to je jedini nacin da se nesto promjeni. Korupciji treba stati u kraj.
october, ja to odavno govorim. Mi zivimo u iluziji pravne drzave, a ovo je u stvari jedna najobicnija feudalna drzava. Dakle, drzava u kojoj su feudalci iznad zakona (ako ga uopste i ima) i rade sta hoce. Kakav crni 21-i vijek - ovo je najgori 10-ti vijek.
Goreg portala u gradu nema! Nema ni spomena da su bili demonstranti cijeli dan tu te da su bili protiv usvjanja budzeta!
slazem se 100%! Klix je jedno obicno go*no, a sta drugo reci za portal na kojem je otvaranje slasticarne u trznom centru vijest za naslovnice, a usvajanje katastrofalnog budzeta KS za 2014-tu, marginalna. Kad uporedim Index.hr i ovo go*no, place mi se.
http://www.***/novost/146597/demonstranti-verbalno-napali-zaima-backovica Klix samo laze!
Gledao sam uživo sjednicu, luda kuća. Ono što je jako zanimljivo, i što je svojevrsni presedan, je činjenica da su SDA, SDP i SBB glasali identično kod ovog pitanja. Ne znam da se to bilo kada i bilo oko kojeg pitanja ranije desilo.