Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha 14,5 miliona za tramvajsku prugu pa nije niko mahnit vise, ili vidim da jeste kad saljete ovakvu informaciju sludzenom narodu..boga mi ko da je ta pruga zasnovana na magnetnom polju visoke tehnologije pa toliko kosta..Hocete reci da jedan kilometar pruge kosta 200 000 maraka, koliko je ima od Carsije do ILidze u krug pa neka je 50 kilometara ali nema toliko sve kad sastavis...Sram vas bilo, nego na ovaj nacin prikrivate pljacku koju ste napravili preko javnih preduzeca i vasih marioneta koja rade na takvim mjestima, da ne spominjem Telekom, Vodovod, Elektroprivredu, a za Industriju dali ste 400 000 maraka....Da bogda vam Dodik sudio.
Rasipajte rasipajte al sve je manje onih koji ga pune. Unistili ste administracijom realni sektor i niko nije budala da radi ovdje za 400KM neprijavljen i obespravljen jer valja budzetlijske novcanike napuniti. Bolje raditi po Austriji i Sloveniji i Hrvatskoj za 5x vece pare. Nece ni vasa do zore sijati lopovsku vam terma