Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recite ljudima kako ste izglasali povecanje i sa koliko ruku. Uskoro mi za kifle necemo imati.
eto para za Adnana Delica i razno razna Udruzenja
Alo! Mali! Zeleni! Ima li vas? Pa gdje ste se zakrili? Tatataaaaaaaa! I zato sutiiiiii, sutiiimoj djecace zeleni! Opozicioni i primitivni i neobrazovani!!! Malu, imal kraja poraza na izborima? Sreca vasa pa nema izbora do 2024 godine!
Nema SDA i odjednom ima para za sve...
Opa taman jos jedan helikopter se moze uzet za Ramu, prvu bradu Federacije.
Toliko država ima para,političari bogati +nekretnine,štimanje tendera qrci palci a narod siromašan, nešto tu ne štima ? Sigurno da ima bruku posla za SIPA-u 🤣
Koliko su Dodiku dali? Pored tolike inflacije, povecali budzet za 200 miliona?
Suti, samo suti moj djecace opozicioni zeleni...
Dovoljno je bilo samo pogledati skidanje stavki za gradske bazene Zenica i Cazin da se vidi koliko je smeće trojka (osveta Kasumoviću i Ogreševiću preko leđa građana) i preusmjeravanje tih para u Mostar, dalje ne treba ništa više govoriti.
Pa sta bi krajsnici? Da se je.u a da ne udje? E ne moze jaro! Eto vam oreskovica pa nek vam on pravi bazen! Ciao mali zeleni, opozicioni! I zato stara narodna kaze: suti, samo suti moj djecace zeleni...
hebo te taj budzet kad ode na plate uhljeba