Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Melika...svaka čast!
Melika ba,zar nemas nijednog sina,kcerku,muza,bratisnu,sestrica,amidzica,rodjaka,kuma,duznika,stranackog kolegu,ljubavnika,ljubavnicu,kolegicu iz srednje skole...??? bas nikog za tu poziciju...cccc, neces dugo ti tu ostati,brzo ce se oni tebe kutarisati...provjerena praksa BH politike.
Toliko nepotrebnih dobro , predobro uhljebljenih državnih službenika koji ne rade pod milim Bogom ništa samo mijenjaju lister odijela, svilene košulje i frizure... Dok radnici sa sa po 39,5 godina staža BUKVALNO GLADUJU!!!!! SRAMOTA NEVIĐENA!
Pusti ti to,kad mogu majorizirani kroasani zaposljavajte i vi cuj ujo zaposlio 5,jel to onih 5 sto je ostalo na birou,jbt BiH je za njih utopija
Kebo imao savjetnike kako lagati i lažno optuživati, zatim savjetnik za bježanje sa perikom na glavi, savjetnik za pisanje lažnih optužnica.....
sad ce Cavara ubacit jos par masinaca, metalostrugara i profesora Jezika
Konacno nesto da se pohvali kod politicara. Nadam se da ce nastaviti tako.
Melika: I sta kazes Melika je li ovo dobra odluka da ne uposljavamo savjetnike Melika: Jeste Melika, i bas ti hvala sto si me uposlila kao savjetnika.
A ima li referenta za sokove i kafe?
Ne možeš ti uštedit', kol'ko HRĐAVI može spiskat'.
Hajde kad presjednik ima savjetnika uredu je ali podpresjednik, zar tom mjestu treba savjetnik, a da savjetniku uvedete podsavjetnika a podsavjetniku da ukinete savjetnika i tako do u nedogled.
I sta ja imam od toga sto ti nemas savjetnike?? Mars u p.m. s ton supljom zenskom ublehom.
ma sta reci samo blebetanje i borba za pozicije samo grabi,a kratkog je to vjeka
Kad je SDP imao po deset savjetnika cutali ste. Nise imali komentara.
Dobra je, stedi i na odjeci. I na drugom clanku koji je objavio Klix je u istoj kombinaciji. Najs :)
Hah joj kad mi pocnu glumit postenjacin, a do grla u lopovluku..ovamo narodu mazu oci..