Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uziti sve politicare u Medjunarodnom Sudu u Strazburu koji rade na nestanku drzave i Bosnjaka ! NE CEKATI VEC IH SVE CJELOKUPNO TUZITI ! Dokle ce se vise saka politicara KOJI SU NA VLASTI igrati se SVAKODNEVNO sudbinom drzave i gradjana, TERORISATI Bosnjake POVRATNIKE I PROTJERANE SRBSKIM ETNICKIM CISCENJEM BOsnjaka S*TOKA jedna kriminalna i izdajnicka ! PODRSKA koaliciji 8-i Mart i svim protjeranim Bosnjacima, gdje bili, TUZITE genocidnu tvorevinu u Medjunarodnom Sudu u Strazburu i ZAHTJEVAJTE PRAVDU I OSTETU !
Stvarnost je da je RS prelazno rješenje Srbima do konačnog razdruživanja sa Bošnjacima i Hrvatima pa kasnije samostalnosti ili ujedinjenju sa Srbijom ili šta god, dok vi prelaznim smatrate period dok ne ojačate dovoljno da nas moćete protjerati... Kažem protjerati jer i samo znate da Srbi nikada neće živjeti u unitarnoj državi sa Bošnjacima ili Hrvatim...to je bar jasno kao dan... Sve iluzije o građanskoj državi ni sada a ni u bliskoj ili dalekoj budućnosti samo uzalud gaijite...spremajte se vojno ili ne kenjajte...
n.naivni, termin entitet je samo privremeni naziv i rjesenje. Jacanjem pravne drzave taj termin nestaje, kako za rep. srpsku, tako i za federaciju. Mnogi nepismeni i neupuceni u rep. srpskoj entitet smatraju drzavom, nikakvo cudo jer su mnogi iz njihove politicke elite diplome kupili na pijaci.
Gospodo iz Redakcije, nigdje u naslovu, podnaslovu, tekstu i ... nema uz imenicu Rpublika Srpska i prefiks entitet. Jer ovi iz ovog entiteta nikada ne kažu Bosna i Hercegovina, pa ako su baš primorani da izgovor ime naše države onda obavezno dodaju i RS. Ovako, vašim neznanjem, bahatošću, neprofesionalnošću doprinosite popularizaciji i poistovjećivanju ovog dijela Bosne i Hrecgopvine kao države. Ono u stilu: R Hrvatska, R Srbija. R Srpska. Jesam li u pravu?