Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo oslabadjanje srpske zemlje od vekovnih okupatora i njihovih domacih sluga!
Kako samo znaju pricati o vjekovnoj tzv. srpskoj ugrouenosti??sta se ovdje desava?majorizacija u punom smislu te rijeci.Prvo su pobili protjerali Bošnjake nad krvlju tog istog naroda kreirali fantomsku RS. I nad onom šačicom istih koji danas bivstvuju u tom ozloglasenom entitetu provode svoje institucionalno iživljavanje..
Nadaj se ti. Nada umire posljednja, mada, na kraju i ona umire.
\"Profesor na banjalučkom Pravnom fakultetu Petar Kunić izjavio je da je cijela situacija oko veta Bošnjaka samo nadležnost Srpske i da tu nema nikakave priče da bi Ustavni sud BiH trebao o tome da odlučuje.\" Za ne povjerovati da cak profesori RS pricaju ovakve gluposti. Sud kao i sve ima hirarhiju. Preksi li vlada RS nesto, odlucuje kao prvo ustavni sud RS-a (mada je smjesno da sumadija ima svoj ustav), ako ne odluci po ustavu BiH odlucice ustavni sud BiH. To zna vec i svako dijete.
sad je na redu musliman da bude premijer :D
Mislim da su Bošnjaci trebali nasred žalbe ostaviti oveću rupu. Da Zovko i ostalo imaju kuda nabiti žalbu na onu stvar.
Ne daj se Dzomba !