Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo iznenađeni ovom odlukom, nevjerovatno :))))))
Vala i mmf-om,posebno Bakirovim potpisom
@SuaveAcecino, KRVAVA TVOREVINA! (da te dopunim)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Nemojte misliti da nećete odvesti RS u pakao, a pravoslavni narod možda u nestanak, jer pravoslavni narod bi mogao krepati od gladi ako ne bude para od MMF-a"
što im ti, naravno, od srca želiš... jel tako?
@BPBosnaBosnjacimaNP poturice preko bosfora i mirna i bosna a i hercegovina....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo se pitam kako je to mogao biti narusen nacionalni interes bosnjaka sto Srbi slave 9 Januar
hoće li biti koki na referendumu?
po ustavu bih nijedan entitet nema pravo na referendum o bilo kojem pitanju,ovo je klasicni drzavni udar
kmeeeeeee kmeeeeeeeeeeee
Sud donijo odluku jesu jake istitucije, rade Rodbina, Rodzo, kumovi Dodika i ostale klapa, bice sve vise.U Rs bice sve vise pusti gradova bravo bice nesto od vas za koju godinu.
ma ja,..a izetbegovici & Rodbina...ono..demokratski sve
Sve sto im od Bosanske zemlje se zakaci za opanke neka nose preko Drine u Srbiju, halal bilo
Ne govori se ovdje o Srbiji, nego o Republici Srpskoj,.
Ja mislim da bi vam svima bilo bolje da pogurate sve narode malo na bolje...mislim,ja ne biram nikoga,ne zivim ovdje,meni je fino,al narodu ovom ovdje je vise dosta tih gluposti,bljuvotina i pljuvanja,nacionalne mrznje i svega toga....dosta je bolan ovih gluposti vise,pa dokle majku mu....samo i dalje pricajte o tome kako ce ovi ovo,oni ono..a drzava banana...ni sa jednim mladim nisam poprico a da nije reko ili pozelio da napusti ovu zemlju....da iskren budem,ne vidim ovdje nikakav napredak...nazalost...a tako lijepa ova nasa domovina...neka dodju cigani arapski a nasi nek se sele,tako se to radi,i ko sto rece jedan momak,ko posljednji izadje,svjetlo neka ugasi
ovime je genocidni četnitet zapečetijo svoju sudbinu i u skori vakat prestaje da postoji.
Ti ćeš sa tastaturom da nas ukineš?
ZapečatiJo si ti još u petom razredu osnovne, koliko vidim.
Bošnjuj makar mokraću pio!
Zasto se ovdje u F BiH ne raspisu izbori o ukidanju entiteta? Ako hoce da se kurce izborima onda da se i mi kurcimo a ne uvijek ko posljednje kokice da klapimo usima.
Možeš ti da raspisuješ šta god hoćeš u FBiH, čak referendum da kolonizujete mesec, to nas u RS ne interesuje!
dobar ti ovaj nick.....s tim si sve reko....veliki srbin a nick mu☝🏽️👏🏼👏🏼👏🏼✍🏼👍🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
#smrdoexit
Koliko se sjećam ovo je jedna drzava Bosna i Hercegovina i niko ne može raditi po svojoj volji i izmišljati referendume koji nisu u skladu sa ustavom. Cao rs!
slabo se sjećaš..
Sta je problem sto Dodik pita gradjane jeli u redu da se 9 januar obiljezava kao praznik? Jeli vas iko pitao ista, a izgleda da nije pa vam zbog toga krivo. Ili?
@elementaaaL to je poznato bez da i napises. Sve sami europejci, a mrzite druge ko da te sad iz kamenog doba izasli.
@elementaaaL ljudi koji mrze druge ljude koji su druge nacije su fasisti. Tako je i hitler govorio kada je pobio 20 mil ljudi. Nazalost
Smrdoexit odnosno pokusaj smrda da osiguraju neki exit je politicka prica neuspjeha dodika. Da vidimo sta ce to znaciti kad ovaj smrdovdan prodje. Sta to realno znaci.
U kojem dijelu ustava to pise?
OLUJA 2 NA POMOLU A BOGAMI I MAESTRAL 2
mmf