Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da nije tema ali moram reći da mi se ovaj trend sa bikini tangama nenormalno dopada. Guzovi na sve strane . Bravo cure samo tako.
Šta ćete drugo očekivati od genocidnih psina
Republika šumska glumi državu,lagano se i taj film privodu kraju,mislim da neće biti zadovoljni samim završetkom filma!!
Vladajuca vecina ima jedan cilj: da se uvede sto vise zakona koji nisu u skladu sa EU tako da se onemoguci ulaz BIH u evropsku uniju.
Na stranu da je zakon po sebi upitan, ali pod zastitu nacionalnog interesa juristicki ne pada, jer pogađa sve. Nije Miletu da zatvori usta hrvatima I bosnjacima, već svojim srbima, da ga oni ne bi smaknuli.
Čim stavi potpis svaki mediji u RS će uraditi sve što je u njihovoj moći da nikad ne bude na funkciji.
Svaki iole bolji pravnik će ih oderat. Samo se pozovi na eu konvencije i gotovi su. Kad im krenu odštete pa plačanje uf
Ovaj ustavni sud RS je dodikova sprdačina. Ići na normalni US BiH
Gdje nam je Gos. Schmidt? Gdje je OHR?
ustavni sud rs-a,presmješno,a Bošnjaci pristali na podvalu da ulažu žalbu kantonalnom sudu a ne državnom,jer ovaj zakon klevete se kažnjava i van kantona rs
kadija citaj Dodik te tuzi Dodik ti sudi