Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NASER PA REIZ ,DAJ BOZE DA JE VISE ; NASERA, VIKICA, CELA, ZAIMA Im. DELICA , SEFERA, IZETA N. ,ATIFA HUJKE ,MESICA ,BOLE CACE...NEBI U BOSNI VLADALI PLJACKASI KOJI LAZU NAROD 17 GODINA .
Samo nastavite da uništavate sudstvo BiH, ove vijesti smo jedva dočekali :)
Sto ste zeljeli to ste i dobili...a dobicete jos i vise htjeli vi to ili ne...svaki dan nova nafaka... neka vama ovakvih razbojnika ala Oric samo se vi u njih kunite daleko cete s njima.
Gashiu olaksavajucha okolnost \"izuzetno teska materijalna situacija\", a Oricu pustanje na slobodu \"jer su povrijedjena njegova prava\"... joj drzave i gowana... jedva chekam da odem odavde!
Nasere Bosnjace, junacino! Onima koji su protiv ovog delije sjecam se familije.
kakav je ovo članak? ovo iz zapisnika suda? čuj povrijedili njegova prava... joj suda i go vana puuu mamu vam korumpiranu svima je bem