Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavio se 9. januar ili ne-narod idalje nema hljeba. Znači, ovaj 'praznik' nije problem našeg društva. Nacionalizam je paravan za kapitalizam, što bi rek'o Rambo Amadeus: "Nacionalizam je tema do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kad plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kad pređe hiljadu, onda je top tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kad se popne na više od tri hiljade, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o ljubavi"
potpisujem
Rambo Amadeus o crnogorcima https://www.youtube.com/watch?v=OQU4N72OsTs
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Boli me za 9 januar! Isto kao za 10, 11, 12 itd! Ma citav januar nek se napusi kurca i februar isto tako! Ljeto zakon!
@eddierajvosa wahahahhahaaahahah
Ni Srbi se ne slažu sa danom BIH, pa da li je to neustavno?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pušite li vi, ako pušite, imam dobru cigaretu za vas. Smradovi jedni.
Ovo je vijest stara punih 17 dana. Ova Odluka je objavljena u Službenom glasniku BIH broj 100/15 od 29.12.2015.
Ima li igdje na svijetu da poslije 20 i kusur godina u sudu sjede stranci, drzavu vode stranci ( bale im se ulizuju) ITD... nema nigdje... BALE BI DA NASTAVE SVOJU SRAMNU ISTORIJU LIZANJA GUZOVA KO GOD DOĐE I OKUPIRA ZEMLJU..
@Bo_SANA_c kako sam rekao , vi ste sluge stranaca... oni su vas napravili ali ce vas oni i unistiti... onaj koji proda vjeru je u ocima drugoga jado i ljigavac, o vama nemaju nikakvo misljenje i sluzite za vođenje politike na balkanu... Srbi da su htjeli vas unistiti to bi uradili poslije odlaska vasih jebaca iz turske... vi kao "poturceni vlasi" ne vrijedite ni pišljiva boba... Srbi vec odavno niste, znači da ste prljave balije kako vas i nazvase vase gazde iz turske...
I da, kada pređete sve granice i zapad se povuče odavde, razmislite s kim ostajete da živite ili "ne živite"... nećemo više zaboravljati vaše "noževe u leđa", hinjski i kurvinski... niste vi najebali ni trećinu koliko ste zaslužili...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veliki si sevdalija Izet-beže, ali nisi proćerdao reviziju! Za njeno pokretanje može se podastrijeti i ono što nije ishodovano kao dokaz sa decenijskih suđenja u Tribunalu, a na što se moralo reagovati u šestomjesečnom roku. To je ono što je sam Sud pravde prikrio u saradnji sa tuženom stranom za vrijeme procesuiranja bh. Tužbe. Znači, dovoljno je samo da svom „softi“ naložiš da od ICJ-a zatraži dostavljanje tajnih transkripata Bosni i Hercegovini, koji više nisu tajni, sa suđenja Miloševiću, i
i da ih onda ponovo proslijediš ICJ-u kao neoboriv dokaz agresije i genocida, kojim ćeš pokrenuti reviziju Tužbe. A svom advokatu-učeniku, i svim nama mrtvima, objasni da je bh. Tužba protiv SRJ bila za agresiju i genocid, premda ju je Softić onomad na suđenju „redukovao“ samo na genocid. Objasni nam svima da SRJ u BiH nije mogla počiniti genocid ako nije izvršila agresiju! Podsjeti agenta-softu da je ICJ još 08.04.1993. godine privremenom presudom okrivio SRJ za agresiju na BiH i naložio njeno
zaustavljanje, a i da je tokom srbijanskih progona bh. ratnih čelnika i generala u zadnjih 10 godina ta agresija dodatno dokumentovana i potvrđena od strane samog agresora.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Naredna odluka ce glasiti: PONISTENJE RS-a!
kakvo obrazlozenje: Ustavni sud BiH obrazložio je Odluku time da izbor 9. januara kao datuma obilježavanja praznika Dan Republike nema simboliku kolektivnog zajedničkog sjećanja koje može doprinijeti jačanju kolektivnog identiteta, kao vrijednostima koje imaju poseban značaj u multietničkom društvu koje se zasniva na uvažavanju i poštivanju različitosti kao osnovnih vrijednosti modernog demokratskog društva.
Kako vam više ne dolazi u tu glavu, pa sve što se radi i plasira u narod preko medija je da vas drže na uzdi, zavezane lancem. To su nam isto uradili devedesetih, pa nam pokrali sve što smo godinama pravili i zaradili. A vi i dalje budite glupi!
A sto ne objave odluku o neustavnosti odluke vlade fbih da zakon prilagodi odredbama, a u vezi sa neustavnim preuzimanjem upravljanjem pojedinim firmama.
Niti volim Januar,niti zimu.Slavite vi sta hocete kad hljeba nemate da jedete, Gladan Gladnom ne vjeruje..........
sada ce sipa uhapsiti svakog srbina koji slavi svetog stefana aaahihihihihihihihihihihihiiiii....po stoti put moram da ponovim....ja vecih budala od bosnjaka nisam vidio u zivotu :))))
Svetog Stefana možete slaviti do besvjesti, niko časnog Rastka Nemanjića ovdje nije spomenuo osim tebe.
Ni vecih ubica, palikuca, pljackasa i silovatelja od srba...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a ko je glasao za a ko protiv? ko je davao mišljenja od sudija?
Inace .... Imal' sta novoga ?! 🤐
Mile voli diskooo diskoooo , šumadijsko ....
a ja bijelo kolumbijsko..