Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba skroz unistiti genocidnu fasisticku tvorevinu zvanu "PC"...
Herceg Bosno Srce Ponosno
Ma njihov PC je sve sporiji i sporiji jer je u njemu virus zvani "SNSD i Milorad Dodik". :D
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Citav ustav nije u skladu sa zdravim razumum, ako cemo istinu govoriti.
IZETBEGOVICU TO SAMO PONISTI SVE GENOCIDNO
Treba im pustiti da se odcjepe , nek idu vise u pi*ku materinu. Ovdje protjerati ove majmune sa vlasti , izabrati jednog predsjednika i poceti se napokon razvijati u jednu normalnu drzavu.
ovako su pjenili i kad se je ukidalo "srpsko sarajevo", otcijepit ćemo se, iza nas stoji narod, ovo ono, folovi golovi...eno danas se zove istočno sarajevo....niko ništa.
genocidna tvorevina i praznici na aparatima ! (:
Po cemu je dan RS neustavan? RS je sastavni dio BiH i trebala bi imati svoj dan. Pa cak i opcine slave svoje dane, stavise slave i "dane oslobadjanja" (usao HVO i druga dva naroda nabio nogom, ili obratno ABiH i VRS)
Željko KOmšić : ''Bakir mi je davao Telekom.''
Mangupska i čaršijanerska izjava hahahha
ne mora značit da nije istina..al velki bakir znači spreman dat i telekom ko da mu je to babovina
Srpi puno pene na ovu odluku suda,pa sami ste krivi,praznik je na osnovi sledećih riječi"osniva se srpska republika Bosna i Hercegovina"a uz nju ide i neki vjerski obred,veličanje nekog mrtvaca,mislim,niđe veze,apelacija je potpuno na mjestu a sudska odluka jedino moguća. To što srpski narod u manjem entitetu živi u velikoj zabludi je druga i duga priča,svi haški optuženici su im obećavali svašta nešto,ali Bosna opstade i svakim danom ssve više jača.
I "piloti" rs krecu u pomoc braci rusima http://oi66.tinypic.com/29o36kk.jpg
sve malo pomalo samo pricajte ukida se polako jedno po jedno doci ce red i na kantone i entitete docekat ce neko
Odmah treba proglasiti Herceg Bosnu, hebes ove odluke, to se sastave nekoliko ubleha i donesu odluku bas onakvu kakva nikom ne odgovara. Sto to bosnjacima smeta da slave slavu, pa cukundeda im je slavio, sta to kao sada njima smeta. Tamo se jede i pije, ne uci se o terorizmu.
hahhahahahhahahahha na vas stipe niko više i ne obraća pažnju, stipe naduvaj mi se pipe
Majčicu vam vašu balkansku. Je li vam lijepo moj kolega preko ''velike bare'' sve jučer rekao? Čim vam malo ostavimo same, vi se svađate po forumima. Da se vas pita, još bi čamili po rovovima...
Prema medjunarodnoj konvenciji o ukidanju svih oblika rasne diskriminacije???? Pa fakat..jel neko ovdje lud? Sta ovaj bakirov sud blebeta?
Preporod..plitak si ti da bi shvatio sta ja zelim reci..
samo ti njih ujedinjuj oko gluposti debilu riđobradi. jel to ukidanje datuma znaci i ukidanje tvorevine ili samo svojim zaostalim, nepismenim, seoskim debilnim glasačima daješ šarenu lažu da se malo raduju glupostima ko pravi retardi?
Presude suda se ne komentarišu, one se provode
Ko i Bošnje glede Mostara. Godinama ignoriraju.
BOSNJO MOJ ZIVI KAO DA CE MIR TRAJATI 1000 godina I BUDI SPREMAN KAO DA CE RAT BITI SUTRA