Hillary Clinton u Predsjedništvu
0
"Ustavne promjene su odgovornost bh. političara"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok pravna drzava ne pocne funkcionirati, i dok se normalan covjek ne bude osjeco zasticen, bez obzira koje nacionalnosti bio. I dok se kriminalci ne budu mogli sakrivati iza nacionalnih paravana. Isto tako u BiH treba dobro skratiti troskove administracija. Pa pogledajte samo koliko nivoa vlasti i politicara foteljasa ima. A to neko treba da plati. Izracunajte koliko foteljasa na prema koliko stanovnistva i koji je razmjer. To su sve paraziti, koji ne mogu stvoriti i zaraditi na normalan nacin. Pa neko treba financirati tu ogromnu administraciju. Drzavu treba posmatrati kao i svaku drugu firmu. I kako od te firme da se napravi profitabilna firma. De urazumite se svi vec jednom.
@Racio Oni cvrsto stoje uz Izrael, tako da ti ta ne pali. @Srbin BIH Normalno je da se moraju dogovoriti sa Srbima. Kao sto se Srbi moraju dogovoriti sa Bosnjacima itd. Niko ne kaze da se Srbi moraju ignorisati, posto oni cine veliki dio populacije BiH i niko Srbe nece ni maltretirati u BiH. Uvijek ce biti zatucanih pojedinaca sa sve jedne strane, zato pravna drzava mora funkcionisati i kaznjavati takve. I Srbi isto tako trebaju pokazati da su za pravnu drzavu i napokon rijesiti slucaj Fate i crkve u njenom dvoristu kao na primjer, ako hoce da se uzmu za korektnu i pravnu stranu. Zivimo u istoj drzavi i ta drzava treba da ide naprijed.
Kakva A.m.e.r.i.k.a, halo glupani.... Oni čvrsto stoje uz P.a.l.e.s.t.i.n.u evo vec 50 god...pa vidite sta ima rade.. Neka nadju oni dogovor sa I.r.a.n.o.m. kad su toliko napredni...
Jel\' ono HARE place na prvoj slici. Nebi me ni cudilo, zamisljao se dozivotnim vladarom, ali mu presudi amerika, vele dosta te je vise, mi nemozemo srbima nista, a ti se nasao samo da okrivljujes pobjednike, to nema nidje nego poklopi se i cuti.
@SrbinBiH Evo, hajde da se dogovorimo.
@Srbin - A ja bas nesto imam osjecaj da je upravo suprotno :))
To znaci da cete konacno morati da se dogovorite sa Srbima, a ne da ih ignorisete. Da shvatite da se u BiH ne moze bas nista odluciti mimo i bez Srba. No bojim se, da se vama takva BiH ne svidja, zato ce se najvjerovatnije i raspasti. Ne zbog srpske secesije, nego zato sto vi necete da zivite sa Srbima.
Sto znaci ... ja sam dosla da otvorim ambasadu a vi se mrcvarite narednih 200 godina kad vas glupi narod bira