Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ustamujicu javi dodiku i uzmi mu mustuluk
Kontam Aleksis Cipras, šta on sad ima sa Srebrenicom....xD
Boli njih briga za Srebrenicu,ovo su nam uvalili temu za žvakanje dok se onu brčkaju negdje u hotelskim bazenima po raznoraznim destinacijama.Nemoj te samo pitati šta je sa vladom i vlasti. Ni jednog neće biti na maršu do Srebrenice,nemaju kad.
Bjezi idiote glavati,Ruski uticaj nikada nije bio ni jak, osim u trenutcima kada vi zapad tražio slini u Ruskom stavu kad nešto ne želje da urade.Što nisu pitali Ruse kad su rusili Sadaka i Gadafija,Rusi Su i tada bili protiv
hahhaha bivsi zastupnik se oglasio... hahahahhahaa sta ti je Boga ti posao decko? Pa ja sam ti profesionalni politicar... hahahha TUGA !
A Mirza Ustamujić je...ko? On, k'o biva, nesto proca o strateskim pitanjima na Balkanu...a novinari mu posvetili paznju i dopustili mu prostor kao da se radi u najmanju ruku o, npr. Joški Fišeru ili Džejmsu Kuku, bivsim ministrima vanjskih poslova Njemacke ili V. Britanije koji su odlucivali svojevremeno o svjetskim pitanjima...prema tome, Mirza ne zaprduj hljeba ti...
Nakon ukidanja RSa, ukidanja policije RSa, skole u RSu, Sutorine, JMBG, dosao je na red i konacan hitac. Srebrenica. To je to. Po svemu sudeci, nece proci, jer ako se u to istraživanje krene, prebroje žrtve sa obe strane, sasluša Hakija Meholjić, odoše pod led i Klinton i Alija i UN. Da su Bošnjaci istražili Srebrenicu nezavisno, ja bih prvi pristao da se pozatvara, strijelja i kazni sve i jedan Srbin koji je u moje ime počinio neki zločin. Ovako od te priče nema ništa, nisu ni Ameri više toliko ludi, a ovo su poslednji trzaju UK da se ubaci kao bitan faktor među Srbe, koji su sve dalje od EU a sve bliže Rusiji i Kini.
volio bih da usvoje rezoluciju ne za samo zrtve Srebenice nego za svaki grad koji je pretrpio torture mucenja ubijanja silovanja i svakakvih drugih vrsta zlocina ali naravno da ce Rusija na ovo ulozit veto i da od toga nema nista.
Bravo Mirza. Da si ostao sa Radoncicem u stranci ne bi smio ni pisnuti o genocidu nego bi vjerovatno sa Kebom skupljao dokumentaciju pokusavajuci dokazati izmisljene zlocine Bosnjaka.
bar malo ponosa da dobije bosnjak kadje vec ekonomija srusita i ide iz dana u dan u minus.iz dejtona bjezi svako djete ciji tata nije u politici.daleko je bosna od dejtona
https://video-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xaf1/v/t42.1790-2/11541732_1650276745216823_1039272357_n.mp4?efg=eyJybHIiOjQwMSwicmxhIjo1MTJ9&rl=401&vabr=223&oh=1aba82c44534bdc3f3b0d91be86b87bd&oe=55998DFF
Rezolucija će biti teška za mnoge političare. Za nas Srbe kao narod dugoročno bi od nje moglo biti koristi, jer će se ostvariti uslovi za pomirenje na Balkanu a prije svega sa Bošnjacima, te ekonomski progres i bolji život za sve. Dakle, Rezolucija Savjeta bezbjednisti UN je ozbiljna stvar, a ne neka neobavezujuća deklaracija nekog nevažnog foruma, ali je to neophodna gorka pilula za mnoge kako bi region konačno krenuo naprijed bez retrogradnih politika i zloupotrebe prošlosti. U to ime živjeli !
Cetinari.
Udario i na svoje - Likvidirao i 1.200 muslimana Samir Avdić tvrdi da su Orić, Zulfo Tursunović i ostali komandanti muslimanske vojske u Srebrenici, ali i komandanti policije i političke vođe, likvidirali najmanje 800, a vjerovatno i svih 1.200 muslimana iz tog i okolnih mjesta, prije jula 1995. godine i zauzimanja srebreničke enklave od VRS. Ubijani su svi koji su smetali, od onih koji su ugrožavali njihove poslove, preko nezgodnih svjedoka zločina nad srpskim i muslimanskim stanovništvom, do onih koji su se usudili da progovore protiv njihovog terora. Nakon ovih ubistava svojih sunarodnika, Orić bi u radio-programu davao izjave da su njegove žrtve stradale u srpskim zasjedama i napadima. - U aprilu 1995. godine od Alije Izetbegovića iz Sarajeva došla je naredba da neki posao bude odrađen kako bi došao NATO i taj posao je u stvari bio što je Naser Orić dao naredbu Muji Mandžiću, koji je sada kapetan i živi u Sanskom Mostu, a koji je brat Smaje Mandžića, da minobacačem 120 milimetara gađa igralište srednjoškolskog centra u Srebrenici u momentu kada su djeca održavala turnir u fudbalu. Mujo je tu naredbu izvršio i granate su ubile oko 80 djece, a bilo je i dosta ranjenih. Poslije toga su optuženi Srbi da su oni bacili granate, jer su srpski položaji bili odmah iznad položaja na kojima se nalazio Mujo - zapisao je Avdić. Samir kaže da je o ovim i drugim zločinima Nasera Orića i drugih koljača srpskog civilnog stanovništva pisao i Haškom tribunalu, tražeći da razgovara sa nekim od njihovih tužilaca. Iz tribunala su mu poslali istražioca Zbignjeva Vojdlu, po nacionalnosti Poljaka. - Tom prilikom sam mu četiri sata pričao o ovim događajima. On je mene samo slušao, ništa nije pisao. A zatim je rekao da ja treba da ćutim o zločinima koje su nad Srbima počinili Orić, Zulfo i drugi, da to nikom ne pričam, već da mu kažem ako imam nešto da je neki Srbin počinio neki zločin prema muslimanima - tvrdi u svojoj pisanoj izjavi, koju on naziva "knjiga", saborac Nasera Orića.
http://pressrs.ba/info/vijesti/naser-oric-nozem-rasporio-dvije-trudne-srpkinje-i-izvadio-im-djecu-04-07-2015
Glup si
Argumeni su ti jami