Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je mangup borio se protiv Kadrica lopova u domovima, pa i protiv Čauševića i Čekićeve mafijaške organizacije na saobraćaju, nije ni čudo što ga napadaju. Tresuuuu se gaceeeeee!
EL-mudžahe-DIN
@Nokian808 Тако је бре мајсторе а нама овај умиверзитет цркву украо а сад талибана поставили за представника. Нећете дуго, Миле ће вас вратити где припадате. Имамо подршку Русије и писменог становништва Сарајева.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustite momka da se dokaže i pokaže, pa onda komentarišite.
@BosnjaciSmrde Zar se ovo turkovlasko vnago nije utopilo ronjajuci za casnim krstom?! 🤣
EL-mudžahe-DIN
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brat i saborac? To izjava USSC-a ili ISIL-a?
brat i saborac, dovoljno receno
Bismilom.
Curic Demirovic Skrielj i ostala govna studentskog centra uzimaju ogromne pare a vi studenti se mrznite.
Znaj da ne valja čim ga Zahiragić hvali.
Joj kada vidim ove arapske folove u imenima muka mi dodje!
to bruda raspali im jednu shishu i pusti jalu bubu u inat
EL-mudžahe-DIN
Alija, ljiljani, Atif, džamija, Palestina, islam... momak ima reference i ne dirajte ga
@Kumirovich Kamo srece da je nosilac evropejskih vrijednosti kao npr.... Klanje srba, cekicanje jevreja, pusenje monsinjoru i skakac u hudu jamu....
@Hogar Ne znam, kažem da ima reference, i previše, familija mu pokrivena štaviše
tako je, mekteb na svakom fakultetu i kodeks oblačenja!
@Kumirovich Ma bravo. Hajmo sad svi pusimo u znak pokore
@Hogar samo ti puši slobodno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://MyWorkingHour.com/?userid=532065
Upo mi je u solju dok sam piso casni krst i s njeg se odlijepio sin boziji smedje boje.... Ima li ovde vlasina da ronjaju po djerizu da ga nadju da im godina bude rodna?!
Upo mi je u solju dok sam piso casni krst i s njeg se odlijepio sin boziji smedje boje.... Ima li ovde vlasina da ronjaju po djerizu da ga nadju da im godina bude rodna?!
Predsjednik studenata u Sarajevu....Hamza Vahid El-Din...borac i brat?...kolko je student i sl. nije ni bitno,neće mu knjiga ni trebati za njegovu karijeru...gazi Sarajevo duboko za Bliski Istok...
@Velebit A ustase u hudu jamu....
Bolesni klix namjerno stavlja ime u naslov da bi dobio reakcije na muslimansko ime koje sadrzi EL u sebi. To vam je damo i gospode najcitaniji portal u drzavi. Zato i jesmo tu gdje smo kada ovakvi portali prolaze.