Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba sve sto vi napravite u domenu umjetnosti...srbi i hrvati znaju vrlo dobro sta je bilo i sta je njihov plan za u buduce...vi -mi -JA..nebi trebali zaboraviti sta je bilo,,svojoj djeci objasniti(ne uvelicavati i kukati ,nego objasniti).osigurati SE da u buduce ti isti nemogu nanjeti stetu vama -nama -meni.....da pojednostavnim..oni sto su imali prilike rasti na ulici znaju vrlo dobro da se znalo oduvjek ko dobro udara ,ko je hinja .ko tuce glavom i u svakom trenutku ako se moralo reagovati da znas na cemu si...ko prvi udari dobija70% tucu....ali ipak moras imati dobar udaraci i pogoditi na pravo mjesto!!!mi capljinci stocani smo vjerovali susjedima komsijama nismo od komsija smo prezivili i opstali ali od susjeda nismo...greska koja se platila i na kojoj vi nemorate ponavljati ucite od nas naivnih gubitnika!!!
Malo si polupao loncice i \"Go west\" koji se po tvojim riejcima dodvorava zapadu je rezirao upravo Ahmed Imamovic kojeg ti dajes da \"je jedini svijetli primjer\"??!! Znaci, sve sto ljudi rade je bezveze, ali kad se place i jadikuje, onda su to svijetli primjeri!? Nevezano s tim, Amhed i svi oni, Jasmila, Aida se dodvoravaju onome ko ima da pare, tj.ko im je producent. Tu nema ni trunke autorske slobode,a o talentu, vala...trebace proci dugo vremena...
mogu jos samo seoska sijela da organizuju, ako imaju struje. duga zima, a neradnici. bar da pletu il heklaju, pa nesto korisno. Stvarno, mora covjek biti prost, kad se vec niko obrazom ne bavi, spustiti se na isti nivo.
izgleda da je sa haretom i ovima odzvonilo. I neka je, brate, vise se na vrh glave popeli, nemeres dihat od njih. a nestalo i para, moj.
Nema tu nikakvog mirenja, PAMTI PA VRATI ;)
Evo posto smo se pomirili sada pomolicemo se i mi srbi za zrtve: http://weaselzippers.us/wp-content/uploads/2010/05/moday6.jpg
Ahmed Imamović je jedini svijetli primjer ....čovjek koji nema kompleks da jasno i glasno kaže svoje mišljenje.....za razliku od drugih bošnjaka koji vječno važu neće li svojim stavom povrijediti komšije ili susjede..... Recimo da je obratna situacija,...da su srbi nastradali u ovolikom broju kao bošnjaci ....nebi srbi pravili filmove kako bošnjaci \"ničija zemlja\" , \"go west\" kako bi se dodvorili zapadu, ...zato je i danis dobio oskara ..važno je izjednačiti žrtvu i agresora...to pali... jadni smo mi....nemamo kulture pamćenja, u nama je problem.
ye.bo zrtve, nek misle o sebi ako hoce