Biskup Franjo Komarica
0
"Uskrs donosi život, mir i radost"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto smo mi Bošnjaci, za razliku od njih, shvatili (i to odavno) ISTINSKO značenje riječi SUŽIVOT, TOLERANCIJA I RAVNOPRAVNOST SVIH LJUDI, BEZ OBZIRA NA NACIONALNU PRIPADNOST, VJERU ILI MIŠLJENJE! To je ono što nas Islam podučava: Sve monoteističke religije su izvorno od Njega, samo sto su \"editovane\" od raznoraznih ljudi, za razliku od Njegove posljednje objave - Časnog Kur\'ana, za kojeg se On zakleo da ce ga cuvati od iste sudbine koja je zatekla Indzil, Zebur (Evanđelje - Biblija) i Tevrat (Tora)!
hrrrrrrrrrrrrrrrrrk pljuc nije uskrs nego VASKRS yebo vas papa iz vatikana vi ste jedna udruzena zlocinacka organizacija koja ima cilj da kolje PRAVOSLAVCE. Silujete maloljetnu djecicu a molite se ko fol Bogu a sedi te na Tronu sa izopacenim krstom
Kakve otrcane fraze od trane vjerskih poglavara u svijetu u kome vladaju demoni a oni su najbolje njihove sluge koje drze narod u totalitarnoj pokornosti...Dvije trecine covjecanstva gladuje, ratovi na svaku stranu, bolesti haraju planetom, a oni pricaju o miru, suzivotu, radosti, ravnopravnosti, a ispred svakog od njih prvo ide stomak a posle petnaest minuta se pojavljuje nos, oblace se kao bogovi u svilu i kadifu, nosaju pozlacene krune na glavama, dok ljudi umiru u najvecim mukama...... Odlicne sluge zlih gospodara koje su davno otpale od krscanstva i Isusoog puta... Zato, Komarica, Nikolaju, Puljicu, Ceriu ohladite malo sa supljom..
http://www.tportal.hr/scitech/znanost/123903/Koji-su-poganski-korijeni-Uskrsa.html
sretan uskrs i vaskrs svima koji slave, samo, ne znam zasto mi uvjek cestitamo svima i po svim nasim (vecinom Bosnjackim) portalima svaki krscanski blagdan dosta puta, i to je za pohvalu, ali zasto hrv i srb portalu, nimalo ili minimalno cestitaju Bosnjacima nase blagdane ?
Svake godine ista suplja kod sih vjerskih vodja ! Bajrm, uskrs, Vaskrs ista prica a ocima se ne mogu gledat` !!! CCC