Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Italijanski ambasador u BiH Ruđero Korijas smatra da je dodjeljivanje tendera... ....italijanskom poduzeću GCF znak preokreta u trendu za italijanska ulaganja u BiH." Prvo ne finansira Italija, nego EBRD. Talijani su samo došli da uzmu pare od EBRD-a, a mi ćemo EBRD-u vraćati taj kredit narednih 100 i kusur godina.
Radnik ZFBIH, Hh sta reci o ovome se prica pa jedno 4,5 godina.Bezveze su kupili niskopodni a ni poljma o remontu pruga sarajevo ploce kardaljevo.Samoje stajao u susici ko ukras dokse hrvatska nije pobunila za dug milijoniti stoje normalno za bih,i taj voz vlak dalismoga umjesto milijona koje dugujemo hr i josje ostalo mani para ali stase moze..... Ima da pisem do ponedeljka a danas je subota koje samo kriminalne radnje ima ZFBIH?????
ocel se na tu prugu moc natakarit onaj voz koji stoji lagerovan u garazi radi nasih nesposobnih ljudi kupit voz ne pase na razmak izmedju sina. ili su ga utusili kome il prodali u staro zeljezo?
Super, bilo je i vrijeme da se ove naše prahistorijske pruge obnove, ako se to tako može reći, prije bih reko da će ih u potpunosti zamjenit...
Nemaš pojma, veći dio željezničke mreže je već rekonstruisan a vozovi i dalje idu kao i prije radova. Radi se o ulaganju u "havu".
Hoćemo li moći dostići nevjerovatnih 35km/h???