Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj obijekat ima kazu jaka leđa, neki budza u opstini.pa dok je njegovih leđa i djeca će se trovati
ja samo volim vase chundare, kako su samo lijepi a ne ovi nasi ko Mravojedi. Jupi , ide Zima i nemoram ici na kupanje bar 2 Mjeseca,a ne k\'o Ljeti svakih Mjesec dana. Usput da naspomenem : Majoneza naje. Meli naje- to vam samo Bakterije daje
Slažem se da ima svega u ovom gradu što se tiče hrane,ali sa sigurnošču vam mogu reči da je fast food TOTO jedan od najboljih,ako ne i najbolji .Ja tu jedem svaki dan,sve okolne škole i prolaznici i nikada nije bio niti jedan problem.Vlasnik redovno ulaže u objekat,higijena je na visokom nivou,hrana je super,jer da nije tako ne bi uvijek bila tolika gužva kod Tote.Ljudi prepoznaju kvalitet.
vidi ovog cuda http://www.americanpolicegroup.com/index.html
a kako se zove objekat gdje je zatvoren dones
Dragi moji sanitarci, deder ba kad ste vec se digli da dijelite pravdu, pozatvarajte sve te lokale po Sarajevu koji nemaju WC i mokri cvor. Srdacno Vas, Umalose Neupisah
jeremy, aj ga meni alaha ti!! vratim ti istom mjerom a mozemo prakticirati meni omiljenu pozu 69.
meli je kod studenskih domova , i tu se otrovao moj prijatelj iz razreda i ima salmonelu , dok se otrovao jos jedan ali on nema salmonelu , i otrov i meli su dva razlicita fast food-a ..
zimgu ja radovno od kad sam ozenjen Bogu hvala
Ateist sam Allaha mi!
a sad smo drugovi jeli? e pa nemoj Boga ti da se drugujemo, a ja postujem tvoju i svaciju drugu vjeru i nacionalnost, pa makar ona bila i covjek kako kazes, nista osim cinjenica nikad drugo nisam ni rekao u zivotu niti napisao, ali ti vrijedžaš moju jel kontas to? mada ni protiv toga ne mogu reci nista jer je to tvoje pravo da vrijedžaš ako si takav covjek, ali da pricas gluposti o higeni nekoj muslimanima koji se pet puta dnevno kupaju(uzimaju abdest), poslije svake nuzde bilo velike ili male peru i poslije spolonog odnosa kuopaju takođe, je stvarno suludo, mislim da ti dovoljno ne poznajes islam i dovoljno muslimana jer da znas nebi valjao gluposti, ok?mislim da smo ovo rijesili a sto se tice ateista 2 i 3. vi imate bide ma ne mogu da vjerujem?wow!?! ja mislio to samo na filmovima postoji(hahaha, pa radi onih koji peru guzu i organe je i izmisljen levati jedni, aj sad brzo u skolu.cao)
jedu govvna pa imje posle majonez kriv...
Za ove pogancere sto peru guzicu flasom iz vode: postoji izum koji se zove bide... pa fino obrises guzicu prvo toalet papirom da skines dobar dio govana sa pakasa i onda se operes na bideu sa puno vode i sapuna. Toliko o higijeni.
nema tog goyneta koje Bosanac nece pojesti
drug moj moja vjera i nacija je covjek... kod mene nema veze jel se zoves ovako ili onako jebi.ga sta cu ja kad su me tako odgojili...