Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to ce gledat samo loyavci koga normalnog interesuje takva televizija
J.e.bo ih PEćanin...Odmah ova TV otpada na mojoj listi kad će to go.vno biti tu.
ja sam čuo da ti je Bakir sa čitavim SDP-om preselio na mamu a izgleda da će im se pridružiti Hare i Safa
imal sta na crnjaka preko DREAMBOXA, CLARKE TECH-a i OSTALIH SATELITSKIH ANTENA za nas u dijaspori. jel neko zna? nestali mi svi oni programi s nagravisie - intelsat - tor.... unaprijed hvala na odgovoru.
kako se to moze gledati u inozemstvu???
Hoće li biti signala u Banja Luci? Znam da su kupili već postojeću infrastrukturu od tamo neke sarajevske televizije a s obzirom da ovdje nema većine vaših programa zanima me hoće li se gđa. Diana usuditi pustiti nešto \"domaće\" vamo gore ili je ciljana publika ograđena nevidljivom granicom između entiteta?
što je ovo tišina,bakir s društvom preselio na onu sdp temu
bolan BAHO mjenjaj naziv emisije.. zvuci ko da se emituje na OBNu cuj TRECE ... POLUvrijeme.. pa ako je POLUvijrme.. onda mogu biti samo dvije polovice.. baho baho... malo kontradiktorno :)
sve super, novi kanal, ovo ono... ali isto tako ne treba bježati od činjenice koja je već mjesec dana poznata i otkrivena. a to je da se radi o projektu stranke za bih. a ovoj zemlji definitivno ne trebaju stranačke televizije.
SA-X zbog čega ste me javno prozvali po imenu??? Ja na vašem portalu mjesecima čitam vulgarne i uvredljive komentare koji rahat stoje i nebrišu se.Pogledajte malo komentare na jučerašnji tekst o Željki Komšiću i komentar osobe zvanog RALE!
moderatoru, dijeete ti yeebbeem ono najmanje i najdraze sto imas u anuus njegov malecki. yeebboo ti sebi m.ater i da bogda vam fino bilo i dozivljavali orgazme za orgazmom....
neka su otišli, uzeće bakir saliha brkića i tarika helića, šta ga briga
Jašta je nego TV 100% Sad i Hare ima svoju TV a i ona K1 ili kako vec je njegova ma nema Hare ako ne postane predsjednik moze ici u svijet medija i televizije.
je li ovo ona televizija TV 100% ???
nije to do ognjena Aida Delić, nego njena sestra koja je na alfi radila... a Aida Delić je i dalje na FTV i ni ona nije htjela da se proda ovoj szbih tv